ncnielsen
ncnielsen

 

Providers køber sin første Platform Basket Spider liftUdlejningsfirmaet Providers ApS har som nogle af de første i Danmark købt en Platform Basket Spider 15.75 STD lift hos Scantruck.

Providers køber sin første Platform Basket Spider lift

Med investeringen i en Spider 15.75 STD fra Scantruck kan udlejningsfirmaet Providers nu tilbyde en hybrid lift, som henvender sig til mange faggrupper

Sidste sommer præsenterede Scantruck A/S en import- og salgsaftale med den italienske liftproducent Platform Basket. Aftalen lukkede et hul i Scantrucks i forvejen omfattende liftprogram, og modtagelsen har affødt positive reaktioner fra det danske marked.

Hos udlejningsfirmaet Providers ApS har de sat alvor bag interessen og investeret i en af de italienske bæltedrevne bomlifte. Således blev en fabriksny Platform Basket Spider 15.75 STD leveret hos Providers afdeling ved Aalborg i december.

- For os som udlejningsfirma er en god maskine, en maskine som kunderne efterspørger. Kan vi se, der er et marked og en efterspørgsel for en bestemt type maskine, giver det mening for os at investere. Det er blandt andet derfor, vi har investeret i denne Platform Basket Spider, siger Tue Carlsen, udlejningskonsulent i Providers.

Valgt hybridversion

Med en arbejdshøjde på 15 meter, en rækkevidde på 7,4 meter og en kapacitet på 200 kilo er Spider 15.75 STD en effektiv hjælper for malere, murere og andre håndværksgrupper, der skal arbejde i højden, og sammen med private kunder er det også de målgrupper, som Providers rækker ud til.

Liften er en hybrid, som er udstyret med en Honda benzinmotor, men den kan hurtigt kobles til en strømkilde og arbejde emissionsfrit.

- Vi har haft konkrete efterspørgsler på denne type lifte, og vi ser også i markedet en stigende efterspørgsel på denne type. Liftmarkedet er under gevaldig udvikling, og for at vi netop kan tilbyde vores kunder flere muligheder, har vi investeret i denne lift for at kunne udfylde et hul i vores udlejningsportefølje på liftsiden.

- Med Platform Basket Spider 15.75 STD kan vi tilbyde både private og erhvervskunder en trailerlift, der - når den er fremme - er 100 procent selvkørende og uden problemer kommer ind på byggepladser, i private haver, baggårde m.m. på grund af sin beskedne bredde på bare 78 cm i transporttilstand. Endnu en unik fordel er, at vi har købt liften i en hybridversion, hvor man nemt kan skifte mellem benzinmotor og el-drift, hvilket også giver vores kunder en stor driftsmæssig fordel, siger Tue Carlsen.

Simpel at anvende

Siden etableringen i 2015 har Providers udlejet entreprenørmaskiner og -udstyr, og Scantruck har været med hele vejen. Alt fra et tons minigravere til store roterbare teleskoplæssere kan lejes gennem det nordjyske firma, der som noget af det første for seks år siden investerede i to Komatsu minigravere og en Mustang minilæsser hos Scantruck.

I dag er der på den gode side af 100 maskiner i udlejningsporteføljen, og siden selskabet start er de vækstet til at levere maskiner i hele landet.

Spider 15.75 STD er en meget brugervenlig lift, som guider en gennem opstillingen og sikrer den optimale sikkerhed.

- Vores private kunder lejer måske kun nogle få dage, men til entreprenører udlejer vi i stor stil i alt fra en måned til flere måneder. Konkret på den nye Spider er der flere private, som har ringet og efterspurgt denne lift, end der har været firmaer. Vores erhvervskunder har endnu ikke fået øjnene op for, at vi kan levere denne type lift. Det er jeg nu ved at lave om på, siger Tue Carlsen.

- Det er et uudnyttet potentiale i lifttypen overfor alle virksomheder, der ikke selv vil ud og investere i lifte. Det er en simpel maskine at bruge. Man behøver ikke være ingeniør for at stille liften op. Den klarer det hele selv, og vi er selvfølgelig også behjælpelig med at vejlede, tilføjer Tue Carlsen.

Efter handlen med Scantruck kan Providers nu tilbyde sine kunder en lift, som kunderne selv kan transportere, og hvor dimensionerne ikke sætter begrænsninger for liftens fremkommelighed og fleksibilitet. Liften er blot 78 centimeter bred, når den er klappet helt sammen.

- Vi har handlet med Scantruck fra dag ét. Blandt andet flere Manitou, Mustang og Komatsu maskiner. Vi er rigtig glade for samarbejdet og føler os i trygge hænder, siger Tue Carlsen.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

9/3 2021