ncnielsen
ncnielsen

 

Rocla Danmark bliver til Mitsubishi Truck Danmark Mitsubishi Forklift Trucks' verdenskendte truckbrand, er opbygget med baggrund i Mitsubishi Heavy Industries (MHI) store erfaring indenfor produktudvikling

Rocla Danmark bliver til Mitsubishi Truck Danmark

Fra den første april 2019 hedder Rocla Danmark A/S fremadrettet Mitsubishi Truck Danmark A/S. Det sker for at understrege tilhørsforholdet til en af verdens største industri-koncerner samt fokus på egenproducerede produkter

Mitsubishi har været på det danske marked i mere end 35 år. I dag sælger og servicere Mitsubishi selv sine produkter direkte gennem Mitsubishi Truck Danmark. Mitsubishi Truck Danmark udbyder en komplet produktserie af Mitsubishi gaffeltrucks, Mitsubishi lagertrucks samt dertilhørende service i hele Danmark.

Som en del af Mitsubishi LogisNext, verdens tredjestørste producent af gaffeltruck og lager- og logistikprodukter, er Mitsubishi Truck Danmark i konstant udvikling med nye innoverende produkter som passer til de stigende behov.

Mitsubishi Truck Danmark har hovedkontor i Kolding og tæller 80 medarbejdere, som er beskæftiget inden for salg, service, rådgivning og administration af gaffeltrucks og internt materialehåndteringsudstyr.

Rocla navnet vil dog fortsætte med de automatiske og selvkørende produkter (AGV), og ligeledes vil Cat Lift Trucks produkterne stadig blive forhandlet med Mitsubishi Truck Danmark som leverandør.

-hawin

 

Læs mere om truck & intern transport

22/3 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder