ncnielsen
ncnielsen

 

ScanMek Øst med tonsvis af nye Komatsu-maskiner

ScanMek Øst med tonsvis af nye Komatsu-maskiner

To nye gummihjulslæssere og en ny hjulgraver præsenteres ved Scantrucks egen maskinmesse i Ringsted på fredag

I omegnen af et halvt hundrede tons nye Komatsu-entreprenørmaskiner står på dagsordenen, når Scantruck fredag den 5. oktober fra klokken 10 til 17 byder til anden udgave af ScanMek Øst.
Maskinfirmaets egen maskinmesse i Ringsted kommer til at byde på præsentation af ikke færre end tre nye Komatsu’er.

- Vi får lejlighed til at vise to nye gummihjulslæssere og en ny gravemaskine på hjul. Læssemaskinerne er Komatsu WA100-8 på syv tons og 26 tons-maskinen WA480-8. Hertil kommer så hjulgravemaskinen Komatsu PW148-11 på 16 tons, fortæller Scantrucks salgschef for Østdanmark, Jørn Rauff Larsen.


Alle tre nye maskiner har været imødeset med spænding af de forskellige kundegrupper. Til ScanMek Øst 2018 får de selskab af maskiner fra hele Scantrucks øvrige import-repertoire.

- Vi har indikationer på, at rigtig mange både kunder og forhåbentlig kommende kunder lægger vejen omkring os på Kærup Parkvej i Ringsted til ScanMek Øst, og derfor sørger vi naturligvis for at have alle mærker med. Foruden de store, gule fra Komatsu, også Manitou, som er vores andet hovedmærke. I segmentet for lidt mindre maskiner har vi læssemaskiner fra både amerikanske Mustang og tyske Weycor, og her får dagens gæster mulighed for at se de mest populære modeller, lover Jørn Rauff Larsen.

Ægte Knuser og stort brugtmarked
Også den irsk-canadiske knuser- og sortererproducent McCloskey vil være repræsenteret. Ligesom Scantrucks nyeste import-agentur, tyske PB Platforms, som er blandt de blot tre fabrikker på verdensplan, der producerer de helt store mobile saxlifte.

Scantruck er også kendt for et særdeles righoldigt udvalg af brugte maskiner af alle typer. I virksomhedens hovedafdeling i Skive findes Skandinaviens største brugtcenter, og der sker løbende en udveksling af maskiner med den sjællandske afdeling i Ringsted.

- Vi har altid et godt udvalg også på brugtfronten i Ringsted. Det bliver ekstra stort til ScanMek Øst 2018, fordi vi simpelthen henter yderligere brugte maskiner fra den gode ende ind fra Jylland, siger salgschef Jørn Rauff Larsen.

Maskinsnak og noget til ganen
Scantruck holder sig i øvrigt strikt til ScanMek Øst-konceptet fra sidste år, og som har bevist sin duelighed gennem 10 år i hovedafdelingen i Skive. Foruden mange nye og brugte maskiner, betyder det, at hele Scantruck-staben i Ringsted vil være på stikkerne og klar til en maskinsnak.

- Vi har også inviteret en række af vore eksterne leverandører til at være med til ScanMek 2018, så der tillige bliver masser af maskintilbehør at se på og høre om. Helt selvfølgeligt er pølsemanden også inviteret. Scantruck-arrangementer rummer også altid lidt både fast og flydende til gæsterne, siger Jørn Rauff Larsen.

-lipe

Læs mere om truck & intern transport

30/9 2018

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder