ncnielsen
ncnielsen

 

Scantruck prioriterer grøn omstillingEfterspørgslen på miljøvenlige entreprenørmaskiner er stigende, og Scantruck A/S er langt fremme i den grønne omstilling.

Scantruck prioriterer grøn omstilling

For Scantruck A/S er det et mål i sig selv at inspirere sine kunder til at vælge de bæredygtige løsninger. Hele organisationen i virksomheden har fokus på bæredygtighed, følger nøje med i udviklingen af den grønne teknologi og udvikler miljøvenlige løsninger, som skaber reel merværdi for deres kunder

Som Danmarks største udbydere af entreprenørmateriel ønsker Scantruck at præge udviklingen i en endnu mere bæredygtig retning. Et stigende antal kunder efterspørger mere miljøvenlige maskiner bygget på grøn teknologi, der fortsat er effektive og pålidelige, og Scantruck er langt fremme i den grønne omstilling.  

Scantruck importerer, forhandler og servicerer de verdenskendte mærker Manitou, Komatsu, Weycor,  McCloskey, GMG og PB Platforms.

Samarbejdet med disse mærker gør det muligt at levere værdiskabende og stærke kundetilpassede løsninger hver eneste gang. Langt de fleste produktnyheder indeholder nye bæredygtige egenskaber og nye intelligente måleværktøjer kan dokumentere den miljømæssige gevinst.

- Vi oplever en klar stigning i antallet af henvendelser fra vores kundesegmenter, der ønsker moderne maskinløsninger bygget på bæredygtig teknologi. De vil ikke gå på kompromis med hverken materiellets ydeevne eller miljøet, og den grønne udvikling er vi naturligvis meget glade for at kunne bidrage til og gerne forstærke, udtaler salgschef Claus Bjerregaard.


Emissionsfrie løsninger

Scantruck er garant for bæredygtige løsninger til en bred vifte af brancher, og har blandt andet leveret miljøvenlige maskiner til både genbrugspladser, forbrændingsanlæg, biogasanlæg, solcelleanlæg, kommuner, energiselskaber og nedbrydningsvirksomheder.

Størsteparten af disse virksomheder arbejder med bæredygtighed i forvejen og vælger derfor også bæredygtigt, når det gælder kørende materiel.

Et eksempel er hybrid gravemaskinerne fra japanske Komatsu, der skifter mellem el og diesel og regenerer selv energien under gravearbejdet. Det giver højere effektivitet med mindre brændstof - og ikke mindst et mere CO2-venligt energiforbrug samt bedre arbejdsmiljø som følge af lavere emission og mindre støj.

Som en af verdens førende leverandører af teleskoplæssere og terrængående gaffeltruck har Manitou haft bæredygtighed på programmet i mange år. De har udviklet nye og 100 % eldrevne bomlifte og andre maskiner, som er helt emissionsfrie. Dertil kommer brugen af bio-olie til maskinerne og Manitous miljøvenlige Stop&Go-koncept.


De bedste betingelser

- Vores leverandører har alle et stort fokus på bæredygtighed i deres udvikling og produktion. Det betyder, at vi kan tilbyde miljørigtige løsninger til alle vores kunder. Kombineret med vores serviceaftaler kan vi give vores kunder de bedste betingelser for, at de hver dag kan yde sit bedste overfor deres kunder og samarbejdspartnere - uden at det skader miljøet, siger Claus Bjerregaard.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

22/11 2019

Mest læste


Seneste nyheder

 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.