ncnielsen
ncnielsen

 

Still på podiet igen

Still på podiet igen

vinderne af IFOY Award blev i år for første gang annonceret online via video på grund af den igangværende Coronakrise. I kategorien 'Counter Balanced Truck up to 3,5 ton' gik den eftertragtede pris til Still

I år stillede Still op med deres nye RX 60-25 / 35 elektriske gaffeltruck i konkurrencen.

- Med den højtydende version af RX 60-25 sætter Still standarden for elektriske gaffeltrucks i dette segment. Aldrig før har en elektrisk gaffeltruck været så produktiv. Tilføj hertil fordelene ved lav støj, fleksibilitet, lavere omkostninger til elektricitet sammenlignet med diesel eller gas, let betjening, mindre vedligeholdelse og meget forudsigelig styring. Så har du alle kriterierne for en 'dieseldræber'. 

Sådan lød den internationale jurys begrundelse for at tildele Still prisen i kategorien 'Counter Balanced Truck up to 3,5 ton'.

Med den nye elektriske gaffeltruck i vægtklassen 2,5 til 3,5 t tilbyder Still nemlig et seriøst alternativ til gaffeltrucks med forbrændingsmotorer.

Juryen var især imponeret over løftehastigheden, der genereres af 25 kW pumpemotoren i RX 60. Testholdet målte en hastighed uden belastning på mere end 66 cm/s og bedømte det som 'rekord i denne klasse'.

Still RX 60-25/35 sætter imidlertid også nye standarder i den testede kombination af acceleration, kørsel og løft. I denne test opnåede den en produktivitet på 363 paller på otte timer.

- Den målte produktivitet har aldrig været så høj i en IFOY-test, var juryens konklusion.

Henry Puhl, formand for Still's Management Board, ser prisen som bekræftelse af virksomhedens konstant store bestræbelser på at være innovative:

- Vi har lagt en masse udviklingsarbejde og know-how i RX 60-25/35. Resultatet er en gaffeltruck der står mål til enhver international sammenligning og med sin enorme ydeevne har potentialet til at overgå gaffeltrucks med forbrændingsmotorer. Jeg er meget glad for, at juryen af internationale gaffeltruckseksperter har hædret vores arbejde ved at præsentere os med IFOY Award 2020 .

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

30/7 2020

Mest læste


Seneste nyheder

 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.