ncnielsen
ncnielsen

 

Styr på reservedelene

Styr på reservedelene

Andy Baldy er 1. september tiltrådt stillingen som Parts Manager hos gaffeltruckproducenten Clark Europe

Som chef for reservedelsafdelingen er han ansvarlig for salg, kundeservice og indkøb. Han efterfølger Markus Jöckel, som i fremtiden skal løse andre opgaver.

Andy Baldy har studeret salg og ledelse og begyndte sin professionelle karriere i 2004 hos Intrupa BV i Holland i kundeservice og marketingafdelingen.

Efter overtagelsen af TVH i 2006 flyttede han til gaffeltruckforhandleren Büsch Gabelstapler i Kerken. Her havde han først stillingen som Junior Sales Manager for Industrial Trucks, og senere som Sales Manager var han ansvarlig for key accounts og forhandlere.

I 2010 kom Andy Baldy til Clark som Parts Sales Manager. Hans ansvarsområde omfattede kontakten til forhandlere i hele EMEA-regionen (Europa, Afrika og Mellemøsten), og han stod for intern og ekstern uddannelse og salgssupport.

- Andy Baldy kan se tilbage på 10 års erfaring hos Clark Europe og han har været medvirkende til den stærke vækst i vores afdeling for reservedele i de senere år. Vi ønsker Andy Baldy fortsat succes med det nye ansvarsområde, siger Rolf Eiten, administrerende direktør i Clark Europe.

Som Parts Manager rapporterer Andy Baldy til Andreas Krause, Chief Operating Officer hos Clark Europe.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

15/9 2020