ncnielsen
ncnielsen

 

Super ren, super grøn, super stille

Super ren, super grøn, super stille

Sawo præsenterer Moffett E4 NX, den næste generation i Eserien NX – verdens første lithium-ion elektriske medbringertruck med træk på alle hjul

Den nye Moffett eSerie, der i øjeblikket fås i fire E4 NX-modeller, hvor der tilføjes flere efterhånden, er ikke kun gavnlig for miljøet. Den har nul-emissioner, den er også meget mere behagelig og mere sikker for operatøren, da den næsten er lydløs og har mindre vibrationer end en dieseldrevet truck.

Den lave støj betyder, at den kan betjenes uden ørepropper, så føreren både kan se og høre farer. Det kan også betjenes om natten og levere godset ind i lagerhaller.

Med den nye Moffett M4 har HIAB konstrueret en medbringertruck med nulemission, der drives af lithium-ion-batterier.

Det nye HMI display (Human Machine Interface), viser batterikapacitet, maskinens ydeevne og serviceoplysninger.

Moffett kan oplades fra en almindelig stikkontakt eller fra et 30A-stik for hurtigere opladning samt af lastbilen under transport imellem leveringerne.

De samlede ejeromkostninger er lavere end den tilsvarende dieselmodel, da den kan oplades elektrisk. Den er konstrueret med færre bevægelige dele, hvilket reducerer servicetiden.

I Danmark importere og forhandler Sawo Moffets medbringertruck. Og hos forhandleren lyder det, at Moffett eSerie er det naturlige valg for kunder, der har brug for at komme ind i zoner med lave emissioner, arbejde om natten eller nå bæredygtighedsmål.

Hos forhandleren er man da også overbeviste om at brugen af medbringertrucken gør kørslen både billigere, mere sikker og mere behagelig. Derfor regner man også med trucken viser sig at være populær hos kunder i en lang række brancher.

Ikke mindst regner man med at truckførerne vil sætte pris på at arbejde i et udstødningsfrit miljø og være i stand til at høre, hvad der sker omkring dem.

Moffett eSerie har en indbygget mobil dataforbindelse, så ejere kan få adgang til HIABs HiConnect.

HiConnect overvåger over 100 maskinparametre. Nogle vises på HMI, mens hele spektret af data er tilgængeligt fra HiConnect-webportalen.

Parametre spænder fra batterikapacitet til leveringsrute og -tid, førersikkerhed og servicemeddelelser.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

12/3 2021