ncnielsen
ncnielsen

 

Tektra indgår eksklusiv servicekontrakt  om servicering af Hysters gaffeltruck

Tektra indgår eksklusiv servicekontrakt om servicering af Hysters gaffeltruck

Tektra indgår servicekontrakt med Hyster-Yale Group om servicering og levering af reservedele til Hyster gaffeltrucks i Danmark

Aftalen omfatter det komplette program af Hyster gaffeltrucks, reachstackere og ’empty-containerhandlere’.

Ifølge administrerende direktør i Tektra, Peter Leth sikrer aftalen, at de mangeårige brand-loyale kunder på det danske marked får en kompetent og erfaren autoriseret partner med hensyn til servicering og reparation af deres Hystermaskiner.

Tektra A/S har et mere end 20 årigt partnerskab med Hyster-Yale Group, med henblik på forhandling og servicering af Yale gaffeltruckprogrammet og komplette løsninger inden for intern transport og logistik.. 

Med aftalen bliver Tektra eksklusiv, autoriseret Hyster servicepartner for Danmark. Det ser Peter Leth som en klar styrkelse af det samarbejde som allerede eksisterer i form af forhandlingen af Yaleprodukterne. 

- Med ekslusivaftalen bliver det Tektra som får adgang til Hysters produktprogram af originale fakriksproducerede reservedele. Vores landsdækkende serviceorganisation med de mange erfarne og kompetente serviceteknikere kan dermed sørge for lynhurtig support af nuværende og fremtidige Hysterkunder.

- Vores medarbejdere har den nødvendige tekniske knowhow, teknisk back-up, og har altså adgang til hurtig og effektiv reservedelsforsyning med ’over night’ levering, siger Peter Leth.

Samtidigt betyder aftalen at Hyster-Yale Group sammen med Tektra vil udvide serviceorganisationen i Danmark, for at kunne styrke begge brands i alle segmenter, hvilket er til stor gavn for kunderne.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

5/1 2023