ncnielsen
ncnielsen

 

Udlejer satser højt og smaltDet er i bogstavelig forstand en smal sag at rulle en ny Platform Basket Spider 27.14 ind hos Stark Udlejning. Bælteliften er kun 78 cm bred.

Udlejer satser højt og smalt

Stark Udlejning blandt de første i Danmark med bæltelifte fra Scantrucks nye italienske Platform Basket-agentur

Det kan være lidt af en udfordring at introducere et nyt maskinmærke på markedet, selv om det i mange år har bevist sin duelighed i andre lande.

For Scantruck gik det nu ganske nemt og smertefrit, da Stark Udlejning som den første i Danmark besluttede at tage fire bæltelifte i drift og købte ind fra det nye italienske agentur for Platform Basket. Chefen for Stark Udlejning, Henrik Osbæck, kendte nemlig udmærket det nye lift-mærke på det danske marked.

- Jeg har været i branchen i omkring 30 år, og jeg har mødt Platform Basket i en årrække og også kigget på liftene tidligere. Nu har Scantruck sikret sig importen, og så var det nemt at beslutte sig for, at vi skulle have Basket i vores udlejningssortiment. Det bliver sikkert også til flere, siger Henrik Osbæck.

De smalle, højtrækkende italienere passer nemlig fint til rigtige mange af Stark Udlejnings kunder. Dels er liftene terrængående med deres bælter. Dels produceres de med arbejdshøjder fra 13,30 til 43,18 meter. Og dels er de så smalle og kompakte, at de kan køre ind på selv meget vanskelige arbejdssteder.

78 cm

Stark Udlejnings nye Platform Basket Spider-lifte er hybrid-maskiner, som giver mulighed for både el- og diesel-drift. Liftene har arbejdshøjder på 15, 18, 22 og 27 meter, og ligesom de øvrige bæltelifte fra Platform Basket, er de meget smalle i sammenklappet tilstand, hvor den mindste kun er 78 cm. Det tillader dem at komme ind til og rundt omkring de fleste bygninger.

- Vores lift-lejere er håndværksfirmaer, og ofte skal de bruge en lift til arbejde med renovering i baggårde, eller på steder med adgang via smalle passager. Her er det simpelthen en nødvendighed med det smalle transportmål. Samtidig sikrer bælterne, at liften kun trykker med lav vægt, og støttebenene sørger for både stabilitet og for at udligne niveauforskelle i terrænet, siger Henrik Osbæck.

Foruden standard-versionen til både dieseldrift og 230 volt, laver den italienske liftproducent også såvel en hybrid-udgave med dieselmotor og batteri, samt Spider-lifte til ren batteridrift og 230 volt.

Fælles for dem alle er, at de har to drivkræfter. Batteri-modellerne kan i øvrigt også udstyres med lithium-batteri, som forlænger batteritiden og forkorter opladningstiden.

-hawin

 

 

 

Læs mere om truck & intern transport

27/11 2020

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.