NC Nielsen
Usikre konjunkturer stiller krav til finansieringsløsningen-Det er blevet mere vanskeligt at forudsige, hvordan konjunkturerne udvikler sig, og derfor kan det være en fordel med en fleksibel finansieringsløsning, siger Claus Bjerregaard, salgschef i Scantruck

Usikre konjunkturer stiller krav til finansieringsløsningen

Krig i Europa og høj inflation har stor indflydelse på de økonomiske konjunkturer i samfundet, og maskinbranchen er ingen undtagelse. Derfor er det som entreprenør svært at vide, hvornår man skal handle nye maskiner og under hvilke økonomiske forudsætninger. Fleksible finansieringsløsninger har derfor aldrig været mere påkrævet, end de er nu, når man skal investere i nyt materiel. Sådan ser man i hvertfald situationen hos Scantruck

Maskinmarkedet har altid efterspurgt fleksible finansieringsløsninger, og som følge af den aktuelle verdenssituation er behovet ikke blevet mindre.

I øjeblikket oplever Scantruck flere forespørgsler på fleksible finansieringsløsninger end hidtil.

- Det er blevet mere vanskeligt at forudsige, hvordan konjunkturerne vil udvikle sig. Det er svært at se mere end seks måneder frem, og derfor kan det være en fordel med en fleksibel finansieringsløsning, siger Claus Bjerregaard, salgschef i Scantruck A/S.

Tilbyder hvad kunderne har brug for
Som mangeårig importør og forhandler af et bredt program af maskiner til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget er Scantruck solidt funderet i branchen.

De har før oplevet branchens store konjunkturudsving, og derfor kan de tilbyde forskellige finansieringsløsninger, hvis fleksibilitet kommer kunderne til gavn.

Maskinbranchen er som så mange andre brancher ramt af store udsving i de økonomiske konjunkturer. Derfor kan en fleksibel finansieringsløsning være den rette vej til at få lukket aftalen med sin nye Komatsu.

- På grund af usikkerheden ønsker flere i branchen netop at få ro på finansieringen. At man kan få skræddersyet sin finansieringsløsning, så den passer til sin virksomheds aktuelle likvide situation, og det kan man med Scantruck Finans, siger Claus Bjerregaard.

Som firmaejer er det vigtigt at kunne skalere sin virksomheds maskinpark både op og ned og på den måde justere, så man har det til rådighed, der skal bruges for at kunne løse opgaverne.

Når behovene ændrer sig, stiller det krav til finansieringsaftalen, og hos Scantruck Finans er man ikke låst.

- Vi kan tilbyde alt det, kunderne har brug for. Ud over traditionel finansiering tilbyder Scantruck Finans også fleksible finansieringsløsninger fra tre måneders løbetid, og aftalerne kan tilpasses hen ad vejen. For eksempel når der investeres i en ny maskine.

- Oftest starter kunderne med en skræddersyet løsning, og så bliver det hen ad vejen ændret til mere faste leasingaftaler. Kunderne har på den måde også mulighed for at se maskinerne an. Det er også nemt at komme ud af en aftale igen og ændre finansieringsaftalen, forklarer Claus Bjerregaard.

Scantruck Finans tilbyder mange forskellige former for finansiering af maskiner, og som følge af sin mangeårige forhandlererfaring med mange maskinmærker, bl.a Manitou, har Scantrucks medarbejdere en stor viden om maskiner og kan levere både nye og brugte maskiner.

Entreprenøren, hvis opgaver er sæsonafhængige, kan eksempelvis indgå en aftale om differentierede ydelser, så der betales mere i højsæson og mindre, når indtjeningen er lavere. Et specielt eksempel kunne også være at betale én årlig ydelse og så renter løbende.

Fuld gennemsigtighed
Scantruck Finans tilbyder mange forskellige former for finansiering af maskiner, og som følge af sin mangeårige forhandlererfaring har Scantrucks medarbejdere en stor viden om maskiner og kan levere både nye og brugte maskiner.

Dermed er der stor sandsynlighed for både at finde den rigtige maskine til opgaven og den rette finansiering.

- Uanset hvem kunden er, står vi klar til at rådgive og vejlede. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger, når en handel skal finansieres, understreger Claus Bjerregaard.

-hawin

16/11 2022
 • Bobcat viser fuldt, rebrandet sortiment på LogiMAT

  Bobcat viser fuldt, rebrandet sortiment på LogiMAT

  truck ›Efter integrationen af Doosan Industrial Vehicle under Bobcat-mærket, viser virksomheden en omfattende portefølje af gaffeltruck og lagerudstyr i signaturfarverne hvid og orange i næste måned
 • Ny forskning spørger ind til etik ved brug af ny teknologi og AI

  Ny forskning spørger ind til etik ved brug af ny teknologi og AI

  truck ›Magten kan forskydes, når ny teknologi flytter ind på arbejdspladsen. Det viser et nyt studie, der bl.a. kortlægger etiske videnshuller ved brug af fx AI og overvågningsteknologi. Samtidig har forskerne skabt et værktøj, der kan hjælpe arbejdspladser med at sætte etiske overvejelser i system
 • AI er fremtidens teknologi i intralogistik

  AI er fremtidens teknologi i intralogistik

  truck ›Kunstig intelligens og dens integration i nutidens produkter og løsninger dominerer på LogiMAT 2024 i Stuttgart. Teknologien er blevet en fast bestanddel af intralogistikken, og slår tonen både på udstillingen og i programmet med foredrag og diskussioner
 • Nye folk i ledelsen hos Clark Europe

  Nye folk i ledelsen hos Clark Europe

  truck ›Clark Europe har udvidet sit ledelsesteam med en ny New COO og en ny R&D Director. Skridtet er taget, fordi industritruckproducenten ønsker at sætte kursen for det kommende generationsskifte i god tid
 • BMS-gastruck genopstår i elektrisk udgave

  BMS-gastruck genopstår i elektrisk udgave

  truck ›N.C. Nielsen har hjulpet BMS med at ombygge en ældre gastruck til en elektrisk udgave. Det er sket ud fra konceptet ”NCN Heavy handling Upcycling”
 • Mitsubishis EDiA XL vinder Red Dot Award

  Mitsubishis EDiA XL vinder Red Dot Award

  truck ›Den elektriske gaffeltruck EDiA XL fra Mitsubishi Forklift Trucks vandt i sensommeren designprisen, Red Dot 2023
 • Anuga FoodTec 2024 har fokus på intralogistik

  Anuga FoodTec 2024 har fokus på intralogistik

  truck ›Messen for leverandører, producenter og aktører i fødevareindustrien, Anuga FoodTec, stiller skarpt på intralogistik og de nye automatiske teknologier, der effektiviserer den interne vareforsyning og skaber helhed mellem lageret og fødevareproduktionen
 • Højere effektivitet - lavere TCO

  Højere effektivitet - lavere TCO

  truck ›KUKA's nye version af KR Fortec industrirobotten er på markedet. Service er gjort nemmere samtidig med at energiforbruget er reduceret med 37 procent i den nye version