ncnielsen
ncnielsen

 

Uundværlige til intern logistikHer er det HPT Eco

Uundværlige til intern logistik

I supermarkeder, trælasthandler, byggemarkeder såvel som inden for logistik og industri er håndpalleløftere vigtige redskaber i den interne logistik. Det er årsagen til at Clark har lanceret to nye maskiner til forskellige kundekrav. HPT Eco og HPT Premium, hedder de nye håndpalletruck.

De er begge designet til en last med et maksimum på 2.500 kilo. Og de er begge kendetegnet ved et robust design og nem betjening. De robuste rammer er pulverlakeret og har dermed høj slidstyrke, som garanterer en lang levetid. Løft og sænkning af lasten sker manuelt med en hydraulisk pumpe.

Operatøren kan endvidere løfte og manøvrere vægt på flere tons uden at anstrenge sig. Det proportionelle ventilsystem gør det muligt at sænke gaflerne nemt og behændigt selv med tunge belastninger.

Overtryksventilen beskytter mod overbelastning af palletrucken. På den måde udfører man varehåndteringen nemt og sikkert under kørsel, løft og sænkning. Håndpalleløfterne scorer også point på deres lave egenvægt og manøvredygtighed. Også det er fordelagtigt når pladsen er begrænset.

HPT Premium

For en høj håndteringsydelse kan begge enheder valgfrit udstyres med Quicklift, der gør det muligt at håndtere gods op til 150 kilo hurtigt på lageret. Begge håndpalleløftere er udstyret med ind- og udrullesystemer og fås med forskellige rullesystemer af eksempelvis nylon, gummi eller poly og forskellige gaffellængder.

Uanset hvor man håndterer paller og andre lastbærere og hvor man afhenter og transporterer dem, sikrer Clarks håndpalletrucks ergonomiske og effektive arbejdsprocesser samtidig med at vedligeholdelsesomkostningerne er lave.

Maksimal produktivitet med minimal indsats

HPT Eco er designet til mindre applikationer. Den har en egenvægt på 69 kilo og en maksimal styrevinkel på 190 grader. Takket være styrestangens store styrevinkel er håndpalleløfteren manøvredygtig i meget trange omgivelser.

Med en nettovægt på 63 kilo har HPT Premium en maksimal styrevinkel på 205 grader og er designet til kunder der stiller store krav til udstyret. Den robust designede ramme samt trækstangen sikrer, at HPT Premium er meget stabil, selv i hårde miljøer.

Begge køretøjer er kendetegnet ved deres enkle betjening: HPT Eco har en buet trækstang, og håndtaget til betjening af hydraulikken er vinklet. På HPT Premium er styrestangen mere ergonomisk designet.

Til det formål er styrestangen blevet gjort lidt mindre, og håndtaget er omviklet for at sikre godt greb. Maskinerne kræver kun en smule vedligeholdelse og kan betjenes uden yderligere teknisk udstyr. Premium-maskinen har et hurtigt monteringssystem til hurtig montering eller udskiftning af trækstangen.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

17/11 2020

Mest læste


Seneste nyheder

 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions