Verdion indgår omfattende lejeaftale med global dansk medicinalvirksomhe

Verdion indgår omfattende lejeaftale med global dansk medicinalvirksomhe

Den paneuropæiske logistik- og ejendomsudviklingsspecialist, Verdion, fortsætter udlejningsstimen på det danske marked med en ny langvarig lejeaftale med en global dansk medicinalvirksomhed, der lejer sig ind på 26.000 lager- og logistikkvadratmeter i logistikparken Verdion iPark Copenhagen ved Allerød, som Verdion har udviklet

En global dansk medicinalvirksomhed ser frem til at boltre sig på 26.000 state-of-the-art lager- og logistikkvadratmeter i den nyligt færdiggjorte anden fase af logistikparken Verdion iPark Copenhagen ved Allerød nord for København.

Det står klart efter, at Verdion, der står bag udviklingen af logistikparken, netop har underskrevet en langvarig lejeaftale med lejeren.

Udlejningen glæder Verdions danske Commercial Manager, Daniel Carstens.

- Dette er vores andet færdigbyggede og fuldt udlejede projekt nord for København, som imødekommer efterspørgslen fra områdets farmaceutiske klynge af virksomheder og giver logistikplads af høj kvalitet med gode transportforbindelser nord- og sydpå. Vi er glade for, at vi har fået denne store lejer på plads så kort tid efter, at byggeriet stod færdig.

- Vi ser frem til samarbejdet og til at supportere lejeren under hele det kommende indretningsarbejde i deres nye lager- og logistikfaciliteter, siger Daniel Carstens, Verdion.

Strategisk placering
Den nye 26.000 kvadratmeter store lager- og logistikfacilitet har høje energieffektive standarder og sigter efter en DGNB sølv-certificering.

Samtidig kan lejeren se frem til at få gode transportmuligheder til og fra deres nye lager, da Verdion iPark Copenhagen ligger strategisk placeret direkte ved Hillerødmotorvejen ud for afkørsel 11 ved Allerød.

Derudover omfatter denne fase af logistikparken skærpede krav til tætheden af bygningen for at optimere energieffektivitet, et tag klargjort til solceller, samt 29 porte i dokniveau og en 56 meter lang indhegnet gård med en automatisk skydeport.

Momentum på det danske marked
Verdion, der har en europæisk logistikportefølje på godt 17 milliarder danske kroner, har siden sin indtræden på det danske marked i 2013 opbygget et stærkt momentum – både i forhold til nye udviklingsprojekter og mange udlejninger.

Virksomheden har i skrivende stund opført og udlejet godt 100.000 spekulative og ”built-to-suit” lager- og logistikkvadratmeter i Danmark, mens yderligere 100.000 kvadratmeter er på vej inden for landets grænser.

- Vi oplever stor efterspørgsel på velbeliggende lager- og logistikfaciliteter i Danmark såvel som i Sverige, hvor vi også har fuld gang i en lang række udviklingsprojekter. I den seneste tid har vi af flere omgange underskrevet lejeaftaler med lejere, allerede inden den pågældende logistikfacilitet stod klar til indflytning.

- Vi er glade for, at vores spekulative udviklingsstrategi bærer frugt, og vi ser frem til at fortsætte de gode tendenser på det danske og nordiske marked, siger Daniel Carstens, Verdion.

Colliers har rådgivet i forbindelse med udlejningen af Verdion iPark Copenhagen.

-hawin

Fakta

  • Verdion iPark Copenhagens anden og nyeste fase rummer en bygning på 26.000 kvadratmeter, og den nye lejer har underskrevet en langvarig lejeaftale på hele bygningen.
  • Bygningens specifikationer indbefatter blandt andet tredobbelte glasvinduer, tag klargjort til solceller, samt 29 porte i dokniveau og en 56 meter lang indhegnet gård med en automatisk skydeport.
  • Den første fase af Verdion iPark Copenhagen rummer 12.000 kvadratmeter og blev udviklet af Verdion i 2018 for en global 3PL-virksomhed, som fortsat lejer logistikfaciliteten.
  • Verdion iPark Copenhagen ligger i Allerød – 25 minutter fra Københavns centrum og tæt på Nordsjællands farmaceutiske sektor og andre industrier. Logistikparken har gode offentlige transportforbindelser og adgang til lokal arbejdskraft.
16/6 2023
  • Ny leder i Industri & Logistik-afdelingen hos Colliers

    Ny leder i Industri & Logistik-afdelingen hos Colliers

    logistikcentre ›Helle Andersen er udnævnt som leder af Colliers’ afdeling for Industri & Logistik i København. Med udnævnelsen markerer hun sig også som den første kvindelige af sin slags indenfor dette segment hos Colliers
  • Jysk har fået ny logistikchef

    Jysk har fået ny logistikchef

    logistikcentre ›Henrik Madsen kommer til Jysk med mere end 20 års erfaring. Undervejs har han lært betydningen af at sætte mennesket først
  • Der er rift om produktionslokaler i Nordjylland

    Der er rift om produktionslokaler i Nordjylland

    logistikcentre ›Lokaler til produktion bliver hevet ned fra erhvervsmæglernes hylder. Det går mere trægt med store lagerlokaler, som erhvervsmægler mener, man med fordel kan sektionere i mindre enheder
  • Støv på arbejdspladsen: Luftforurening kan skade både helbredet og din virksomhed

    Støv på arbejdspladsen: Luftforurening kan skade både helbredet og din virksomhed

    logistikcentre ›SPONSORERET INDHOLD: Et støvet arbejdsmiljø kan give problemer. Nogle kan mærkes på kort sigt, mens andre først kommer efter noget tid. Det kan påvirke dine medarbejderes helbred, din virksomheds præstation som helhed og dine kunderelationer. Her er, hvad du skal være opmærksom på
  • Normal ’onboarder’ pickere med Virtual Reality

    Normal ’onboarder’ pickere med Virtual Reality

    logistikcentre ›På detailkæden Normals nye lager i Hedensted palleterer plukmedarbejderne varerne undervejs på lageret, når de plukker ordrerne manuelt til butikkerne. Det kræver præcision og effektivitet. For at hjælpe nye lagermedarbejdere godt i gang med plukopgaverne har virksomheden derfor taget Virtual Reality i brug
  • Erfaren entreprenør skal opføre Jysks hollandske distributionscenter

    Erfaren entreprenør skal opføre Jysks hollandske distributionscenter

    logistikcentre ›Jysk har valgt Willy Naessens Netherlands som entreprenør på den globale boligindretningskædes nye distributionscenter i Holland. Det familieejede byggefirma, der er grundlagt i Belgien, vil stå for hele byggeriet
  • Vare- og værdistrømme går hånd i hånd hos Dachser

    Vare- og værdistrømme går hånd i hånd hos Dachser

    logistikcentre ›Vejen til sikre processer og en skarpere forsyningskæde kan måske findes i en social indpakning. Det er i hvert fald den vej man går hos Dachser, når man ruster medarbejderne til fremtidens udfordringer
  • Verdion opruster sin nordiske forretning

    Verdion opruster sin nordiske forretning

    logistikcentre ›Verdion fortsætter oprustningen af sit nordiske team i form af ansættelsen af Anders Johansson som ny Head of Leasing på det svenske marked. Ansættelsen sker i forlængelse af, at Verdion fortsat oplever vækst i Norden