Copenhagen Merchants bygger pakhuse i Aarhus

Copenhagen Merchants bygger pakhuse i Aarhus

Handels- og logistikvirksomheden Copenhagen Merchants etablerer sig nu med egne pakhuse på Aarhus havn. Virksomheden har lejet et areal på ca. 14.000 kvm. på Omniterminalen, og her vil man opføre 4.000 kvm. nye pakhuse til bulkprodukter

Byggeriet skal i gang så hurtigt som muligt, og CEO Simon Rodian Christensen fra Copenhagen Merchant forventer, at pakhusene står færdige i løbet af sommeren 2021.

Copenhagen Merchants har i forvejen aktiviteter på havnen i Aarhus i kraft af, at virksomheden siden 2013 har ejet Aarhus Bulk Terminal sammen med Fredericia Shipping. Men med de nye aktiviteter på Omniterminalen opstår nye forretningsmuligheder.

-Den nye placering giver os mulighed for at håndtere gods fra større skibe i forhold til, hvor vi ligger på havnen i dag. Derfor er det oplagt for os at udvide vores aktiviteter i Aarhus, således vi opnår endnu mere kritisk masse ift. distribution i Danmark fortæller Simon Rodian Christensen.

De nyopførte pakhuse skal primært anvendes til træpiller, som Copenhagen Merhants sælger til både distributører og kraftværker. Men Simon Rodian Christensen understreger, at pakhusene naturligvis også kan bruges til andre produkter.

-lipe

Læs mere om havne

14/10 2020
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions