Ekstra ugentlig containerrute mellem København og Bremerhaven

Ekstra ugentlig containerrute mellem København og Bremerhaven

Logistikvirksomheden Unifeeder fordobler servicen, der forbinder København med tre tyske knudepunktshavne. Fremover er der skemalagt et ekstra ugentligt containerskibsanløb til Copenhagen Malmö Ports terminaler i København

Del artiklen på

Den ekstra service betyder, at Unifeeder forbinder København med de tre store tyske knudepunktshavne: Hamborg to gange om ugen – Bremerhaven og Wilhelmshaven en gang om ugen.

Med den nye rute fordobler Unifeeder den ugentlige service, hvilket gør det muligt for lokale og regionale virksomheder at skabe vækst i deres forretning til og fra Sjælland, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

-Langt størstedelen – i øjeblikket tæt på 90% – af det containergods, der ankommer med skib til Sjælland, håndteres af CMP. Det ekstra ugentlige Unifeeder-anløb skal sikre endnu bedre forbindelser mellem København og de store nordeuropæiske knudepunktshavne. Hovedstadsregionen og Sjælland er et marked i vækst. Københavns Kommune forventer, at der vil være 100.000 flere københavnere inden 2050, hvilket øger behovet for blandt andet varer fragtet i containere, siger Sune Norup Christensen, CCO hos Copenhagen Malmö Port.

Unifeeders Area Director Scandinavia, Jens Juel Rasmussen, supplerer:

-Vi glæder os over, at vi i samarbejde med CMP kan tilføje et ekstra ugentligt anløb på København. Vi håber naturligvis, at vores kunder og ikke mindst importører/eksportører på Sjælland vil nyde godt at de udvidede muligheder for direkte forbindelse til alle 3 transithavne i Tyskland – Hamborg, Bremerhaven og Wilhelmshaven.

Om Unifeeder
Dækker Europa, Afrika, Asien og Centralamerika med mere end 150 skibe, som åbnervejen for over 5,5 mio. containere hvert år.

Om Copenhagen Malmö Port
Fuldt integreret, full-service havn, der spænder over to lande og to byer, og som betjener Øresundsregionen som helhed. CMP håndterede omtrent 130.000 TEU (20- fodscontainere) sidste år

-lipe

Læs mere om havne

20/11 2023