Havneterminal i Aarhus meldes klar

Havneterminal i Aarhus meldes klar

Alle godkendelser er på plads, automaterne er testede, de nye LED-skilte er blevet tændt, ramperne fungerer og de ny-optegnede baner til bilerne venter blot på de første gæster. Molslinjens nye færgeterminal på Østhavnen melder klart skib til i morgen tidlig

Den første færge til at forlade den nye havn på Færgevej 7A bliver Express 3 på turen til Odden onsdag den 11. november klokken 05.45.

Det er et øjeblik imødeset med stor spænding i hele Molslinjens organisation. Den første bil gennem automaterne, videre ind i opmarch-banerne og frem til ramperne og ind på færgen. Den første af 1,5 millioner årlige biler, som skal finde færgerne på en helt ny adresse på Østhavnen i Aarhus.

-Det er kulminationen på et kæmpe byggeprojekt. Vi sejler færdig inde i den nuværende havn om aftenen den 10. november – og næste morgen skal alt falde i hak i den nye havn, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Aarhus Kommune sender natten til den 11. november folk på gaden for at ændre alle skilte og tavler, så ingen bør være i tvivl om ruten ud til den nye havneterminal.

-lipe

Læs mere om havne

10/11 2020
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions