transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

Karlskrona er nyt stop på baltisk forbindelse

Karlskrona er nyt stop på baltisk forbindelse

Fra den 13. august introducerer færgerederiet Stena Line en ny godsfokuseret forbindelse mellem Letland, Sverige og Tyskland ved at tilføje et havneanløb i Karlskrona på den eksisterende færgerute mellem Liepaja og Travemünde

Færgerederiet Stena Line opererer i dag syv ruter i Østersøen til både gods- og passagertransport. Som en ekstra service til fragtkunder tilføjes et havneanløb i Karlskrona på den eksisterende rute mellem Liepaja og Travemünde fra den 13. august.

Havneanløbet muliggør mere effektive handels- og transportmuligheder mellem de baltiske lande og det sydlige Skandinavien.

- Vi ser en stigende efterspørgsel på søtransport i den baltiske region. Det er en ekspansiv region, hvor Stena Line allerede har en stærk tilstedeværelse, og vi er glade for at udvide vores kundetilbud. Vores intention er at øge frekvensen og kapaciteten yderligere fremadrettet, siger Erik Thulin, Trade Director Baltic Sea North.

Ruten mellem Liepaja og Travemünde betjenes af de to RoPax-skibe Stena Gothica og Urd, der opererer under dansk flag. Begge skibe er 171 meter lange med en fragtkapacitet på 1.600 lanemeter. Det nye ugentlige havneanløb i Karlskrona vil i første omgang være på ruten Liepaja-Travemünde torsdag aften.

- Det er en spændende tilføjelse til vores drift og service til vores kunder. Vi styrker vores position som Europas førende færgerederi og reagerer på den øgede efterspørgsel på markedet i Østersøen, siger Niclas Mårtensson, CEO Stena Line.

-hawin

Læs mere om havne

4/8 2020
  • Thanex

    Thanex

    Lagerløsninger til alle brancher
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions