Ny havnedirektør til Aarhus Havn

Ny havnedirektør til Aarhus Havn

49-årige Thomas Haber Borch er valgt blandt mere end 80 kandidater til stillingen som havnedirektør i Aarhus. Senest fra i sommer skal han og stå i spidsen for Danmarks største erhvervshavn

Thomas Haber Borch, som både har stor erfaring med drift og ledelse, har siden 2015 været adm. direktør i DKI Logistics A/S og Vikar DK A/S, og han har i en periode været medejer af begge virksomheder.

Udover at have haft ansvaret for drift, vækst og udvikling af både vikar- og logistikvirksomheden, har Thomas Haber Borch haft tætte kunderelationer til blandt andet Region Midtjylland, der er en af logistikvirksomhedens største kunder.

I perioden fra 2008 til 2015 var Thomas Haber Borch hhv. områdedirektør og regionsdirektør ved PostNord, ligesom han har erfaring fra virksomheder som Berendsen og Michelin.   

Den kommende havnedirektør er oprindelig uddannet svagstrømstekniker, men har siden suppleret med en uddannelse som markedsøkonom i international markedsføring samt HD i Supply Chain Management. Desuden er han MBA og har en bestyrelsesuddannelse.

Thomas Haber Borch ansættes som havnedirektør for Aarhus Havn med tiltrædelse senest den 1. juli 2020. Han bor i Højbjerg ved Aarhus sammen med sin ægtefælle og deres tre børn.

-lipe

Læs mere om havne

6/1 2020
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.