Port of Aalborg skal have ny direktør

Port of Aalborg skal have ny direktør

Port of Aalborg skal senest med virkning fra april 2023 have ny adm. direktør, da nuværende adm. direktør Claus Kim Holstein ønsker at fratræde sin stilling inden for denne tidsramme

Nu igangsættes arbejdet med at finde den rette til at løfte Danmarks største indlandshavn videre ind i fremtiden.

Port of Aalborg skal have ny adm. direktør. Det står klart efter, at nuværende adm. direktør Claus Kim Holstein har meddelt bestyrelsen i Port of Aalborg, at han ønsker at fratræde senest til udgangen af marts 2023.

Bestyrelsen har taget beslutningen til efterretning og igangsætter nu arbejdet med at finde en egnet afløser: 

- Claus har på energisk og visionær vis stået i spidsen for havnens udvikling i mere end 15 år. Han har spillet en vigtig rolle i Port of Aalborgs omstilling fra en traditionel havnevirksomhed til en moderne indlandshavn med blikket rettet mod både vand og bagland, et omfattende logistiksetup og et skarpt fokus på bæredygtighed og grøn omstilling.

- Han har således dygtigt sikret, at Port of Aalborg er kommet på landkortet, når vigtige virksomheder har skullet placere deres aktiviteter. Nu ønsker Claus at dedikere sin tid til familievirksomheden, og det har vi naturligvis fuld respekt for, siger bestyrelsesformand Lasse Frimand Jensen og fortsætter:

- Vi indleder nu arbejdet med at finde den rette profil, der i samarbejde med bestyrelsen og de mange dygtige medarbejdere skal fortsætte realiseringen af vores ambitiøse udviklingsstrategi, der blandt andet indebærer investeringer for op imod to milliarder kroner, en målsætning om at tiltrække 10-15 store virksomheder samt skabe 5.000 jobs i Aalborg Kommune frem mod 2030.

Port of Aalborg er vokset markant med Claus Holstein ved roret. Omsætningen er steget fra 86 millioner kroner i 2006 til 239 millioner kroner i seneste regnskabsår. I samme periode er havnens indtjening mere end tredoblet.

-hawin

 

Læs mere om havne

6/5 2022