Efa Elektro vælger dansk logistik sparringspartner

Efa Elektro vælger dansk logistik sparringspartner

Apport er valgt som leverandør af lagerstyringssystem til understøttelse samt optimering af alle processer på lageret hos norske Efa Elektro

Apport og Efa Elektro har indgået en aftale om levering af Apport WMS til sikring af det bedst mulige vareflow for de mange produkter, som Efa Elektro tilbyder deres kunder.
 
Efa Elektro AS er distributør af elektrisk udstyr til det professionelle marked i Norge. Virksomheden blev grundlagt i 1939 og har således været længe på markedet, og de har omfattende erfaring og stor ekspertise inden for den elektroniske branche.


 
I dag er Efa Elektro markedsledende inden for tavler og skabe og sigter mod at blive førende inden for flere produktområder, såsom: beskyttelse, installationer for tilslutning, el-skinner, komfurbeskyttelse og elektriske opladere til biler.
 
Apport skal levere Apport WMS, der skal understøtte alle lagerprocesser og bidrage med optimering og sikring af det bedst mulige vareflow for de flere end 6.000 produkter, som Efa Elektro tilbyder deres kunder.
 
- Efa Elektro er et rigtig interessant firma med nogle spændende udfordringer, som vi glæder os til at være med til at løse. Firmaet har været grundige i deres undersøgelser af, hvem der skulle være deres fremtidige logistik sparringspartner, så det gør os jo blot endnu mere stolte af, at vi er blevet valgt, udtaler salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S.
 
Apport WMS skal være fuldt implementeret i løbet af 2020.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

6/12 2019