DHL Express er Main Official Partner for Copenhagen 2021 WorldPride og EuroGames(Foto: Copenhagen 2021)

DHL Express er Main Official Partner for Copenhagen 2021 WorldPride og EuroGames

Den største LGBT+ event, der netop nu afholdes i Skandinavien, har en ny partner med ombord. Det er DHL Express, der herhjemme tidligere på året vandt Great Place to Works inklusionspris, og som er blevet Main Official Partner. Med partnerskabet forstærker virksomheden sit mangeårige engagement for mangfoldighed, lighed og inklusion, der gennemsyrer virksomheden

Det overordnede tema for Copenhagen 2021 er #YouAreIncluded. Den kraftfulde, altomfattende erklæring understreger, at alle er en del af samfundet inklusive alle køn, etnisk og national oprindelse, race, farve, religion, alder, handicap, seksuel orientering og identitet eller andre kendetegn, der er beskyttet af loven.

Parallelt med WorldPride startede EuroGames en inkluderende LGBT+ sportsbegivenhed den 16. august. Her konkurrerer atleter fra i alt 22 sportsgrene. Begge begivenheder har til formål at skabe større bevidsthed og accept af LGBT+ personer og en fælles modstand mod diskrimination. På denne måde inkorporerer begivenheden de samme værdier som gennemsyrer DHL-koncernen (”Connecting People. Improving Lives.”).

- Vi er stolte af at samarbejde med Copenhagen WorldPride 2021. At nå frem til mangfoldighed, lighed og inklusion er en af de største opgaver i vores moderne samfund. Det er en integreret del af vores koncerns DNA at fremme inklusion og påskønne mangfoldighed, og at arbejde som en enhed med accept af dette, er en særlig styrke i vores netværk.

- Hos os skal ingen føle behov for at skjule sig på grund af deres seksuelle orientering eller kønsidentitet. Vi accepterer alle medarbejdere, som de er, og uden undtagelse ønsker vi de bedste arbejdsforhold for alle. Som en af verdens førende virksomheder ser vi det som vores ansvar at være stærkt engageret i dette, og med at fortsætte med at omtale dette emne i samfundet. Derfor er det så fast forankret i vores strategi, siger John Pearson, administrerende direktør for DHL Express.

Copenhagen 2021 kombinerer WorldPride og EuroGames. WorldPride er en fejring af inklusivitet og kærlighed, der fremmer ligestilling, kunst og menneskerettigheder gennem marcher, festivaler og andre kulturelle aktiviteter.

Med tusinder af besøgende er begivenheden i 2021 den mest betydningsfulde LGBT+ Pride-begivenhed verden over.

EuroGames er et sportsprogram, der inkluderer turneringer, et offentligt program, en konference for ledere i sportens verden og Sports Village. Sportsprogrammet er også sammensat til at være så inkluderende som muligt. Det vil være tilgængeligt for dem, der har trænet i årevis, såvel som dem, der tilfældigvis kommer forbi.

- Som en virkelig global begivenhed er Copenhagen 2021 WorldPride og EuroGames meget glade for at samarbejde med et autentisk globalt brand som DHL. Samtidig med at vi leverer aktiviteter for tusindvis af mennesker i København og Malmø, leverer vi samtidig et digitalt program til et globalt publikum med en potentiel rækkevidde på mange millioner, siger Benjamin Hansen, næstforperson og direktør for Copenhagen 2021.

DHL Express har et mangeårigt engagement inden for mangfoldighed, lighed og inklusion. Som en af de mest internationale virksomheder i verden har den skabt en inkluderende arbejdsplads, der tilbyder alle det samme tiltrækkende arbejdsmiljø og lige muligheder.

DHL har mange initiativer og aktiviteter dedikeret til forskellige aspekter af mangfoldighed, såsom køn, etnisk og national oprindelse, race, farve, religion, alder, handicap, seksuel orientering og identitet eller ethvert andet kendetegn, der er beskyttet af loven.

Disse spænder fra træning og workshops til medarbejderskabte ressourcegrupper som Rainbownet, et netværk for LGBT+ -medarbejdere og ligesindede i koncernen, lommeguider om emnet LGBT+, flygtningeinitiativet og samarbejdsprojekter inden for koncernens GoTeach-program, som støtter unge mennesker fra dårligt stillede baggrunde på deres succesrige karrierevej.

- Alle medarbejdere skal føle sig godt tilpas uanset hvilken kulturel eller religiøs overbevisning, de har. Og det er en vigtig del af hele vores værdisæt, at alle medarbejdere omfavner hinandens forskelligheder. Samtidig giver det også en mere spændende arbejdsplads, når vi kan dyrke og hylde hinandens forskelligheder, siger Atli Einarsson, der er administrerende direktør for DHL Express i Danmark.

DHL's engagement evalueres også positivt ved eksterne priser, hvor alle koncernens divisioner allerede har modtaget Top Employer-certificering.

Derudover blev DHL Express i 2020 udnævnt til at være verdens næstbedste arbejdsgiver af Great Place to Work. Deutsche Post DHL Group er også grundlægger af PrOut @ Work Foundation - en fond, der har til formål at øge kendskabet til LGBT+ -sammenholdet på arbejdspladsen på måder, der kan ses, mærkes og opleves.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

19/8 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.