Grøn pakkeløsning

Grøn pakkeløsning

Elleve MAN eTGE'er er blevet leveret til Swiss Post i Ostermundigen, Bern. De elektriske varebiler skal levere pakker tre steder på miljøvenlig vis. Swiss Post drager samtidigt fordel af MAN Transport Solutions 360 graders rådgivning i forbindelse med omstillingen til elektriske varebiler

De 11 MAN eTGE'er, der blev overdraget til Swiss Post i slutningen af juni, vil blive brugt i Ostermundigen, Genève og St. Gallen. De kører næsten lydløst og vil være et særligt miljøvenligt middel til at levere pakker.
 
På grund af de mange fordele el-biler tilbyder, og som postvæsenet i forvejen bruger til brevleverancer, kan det betale sig at udvide med el-varebiler til pakkeleveringsvirksomheden - først i store byer, senere til mere spredte destinationer. I 2023 agter Swiss Post at have op til 400 eldrevne varebiler, der leverer pakker.

MAN Transport Solutions supporterede Swiss Post som led i implementeringen. Energibehovet og rækkevidden for alle køretøjer på stedet blev bestemt ud fra de lokale forhold. Et passende opladnings- og infrastrukturkoncept kunne derefter konstrueres og optimeres for hvert depot.

Som følge heraf fik Swiss Post et omfattende overblik over udsigterne til elektrificering på deres lokaliteter, og det var også muligt at demonstrere betydelige besparelser i deres flådes energiforbrug og CO2-udledning.

 • De 11 MAN eTGE'er vil nedbringe omkring 40 tons CO2-emissioner om året
 • Professionel rådgivning fra MAN Transport Solutions hjælper med at oprette opladningsinfrastruktur for postdepoter
 • Inkluderer omfattende standardudstyr, der er ideelt til levering af pakker, herunder bakkamera, parkeringsassistent og sidekollisionsassistent.

 

-hawin

Læs mere om transport & distribution

1/8 2019
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed