LIS får fodfæste i Skandinavien

LIS får fodfæste i Skandinavien

Den skandinaviske afdeling i LIS AG har formået at vinde logistikvirksomheden Bring Cargo som bruger af sine Transport Management Systems (TMS)

Datterselskabet af Posten Norge AS bruger LIS softwaren WinSped fra nu af til afvikling af dets  europæiske komplet-, delladnings- og stykgodstrafik

Efter et års forberedelse har Brings afdelinger i Malmø, Stockholm, Linköping, Göteborg og Halmstad været tilknyttet systemet. De resterende 12 afdelinger i Sverige, Danmark og Norge vil følge i løbet af de næste måneder.

- Med Bring har vi lige fra start kunnet vinde en af sværvægterne på det skandinaviske marked. Vores internationale vækst og fremtidige samarbejde glæder os meget, siger Magnus Weber, direktør i LIS AG.

I Bing Cargo er man meget tilfreds med TMS-projektets udvikling.

- Til trods for pandemien har vi, takket være vores motiverede og loyale medarbejdere, formået i fællesskab at gennemføre  både Proof of Concept i den planlagte tid og påbegynder installation af softwaren. Dermed er vi på rette vej at nå vores mål at introducere TMS i Sverige, Danmark og Norge endnu i år, siger Lena Blixt Landgren, leder Business Development i den svenske logistikvirksomhed.

Mens moderselskabet Posten Norge AS koncentrerer sig på brev- og pakkeforsendelser på det norske konsumentmarked, satser Bring Cargo International på erhvervskunder i alle europæiske lande. Virksomheden transporterer små og store varer i hele Europa.

Softwareeksperterne fra Vestfalen skal i løbet af de kommende uger og måneder tilknytte ca. 230 arbejdspladser i Sverige, Norge og Danmark til TMS WinSped.

Efter implementering af standardmodulerne ordreregistrering, disposition og finansregnskab skal der som andet trin implementeres adgang til LIS-online-webportalen WebSped samt den mobile app AppSped.

Med LIS Scandinavia ApS i Hundested åbnede LIS AG sidste år den femte europæiske afdeling. Den ledes af den hidtidige projektmanager Adrian Hoffmann.

-hawin

 

Læs mere om transport & distribution

12/11 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.