transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

Lønadministration effektiviserer transportvirksomheder Frants Moraitis, adm. direktør og stifter af Gratisal.

Lønadministration effektiviserer transportvirksomheder

Lønplatformen Gratisal oplever stor vækst for deres system, der gør virksomheders lønadministration både nem og overskuelig. Derfor ser Gratisal nu mod nye markeder, og her har transportsektoren fanget vist sig interessant for Gratisal

For under to år siden meldte en ny spiller sig på det danske lønmarked. Med en vision om at revolutionere branchen og gøre lønadministration langt mere lige til, har Gratisal siden sin start tiltrukket virksomheder i alle størrelser, og er i dag en veletableret spiller.

Nu er virksomheden klar til at gøre sit indtog på endnu et stort marked. Denne gang er det logistik- og transportområdet, som Gratisal har set sig varm på.

- Vi oplever stor efterspørgsel på vores løsning, fordi den frigiver tid og penge til kerneforretningen. Vi har for nylig reduceret lønarterne fra 240 til 35 i en transportvirksomhed ved hjælp af automation og der indså jeg, at vi virkelig kan gøre en forskel for transportsektoren. Med 700.000 lønmodtagere er der masser processer, som kan optimeres og give besparelser. Det vil vi sørge for og derfor fokuserer vi nu endnu mere på transportsektoren, siger Frants Moraitis, administrerende direktør og stifter af Gratisal.

Frants Moraitis er overbevist om, at han med Gratisal har en aktiv rolle at spille i transportsektorens lønadministration, som er præget af gamle systemer som Danske Lønsystemer og Visma Bluegarden.

En branche uden plads til fejl
Transportsektoren er en branche kendetegnet ved sin høje effektivitet, men lave margin. Her kan Frants og resten af holdet bag Gratisal tilbyde noget helt unikt, som mange lønansvarlige forhåbentligt vil tage varmt imod.

- Vi ligger 80 procent under vores konkurrenter på pris, og med så lav margin som i transportsektoren, betyder det meget, hvor man lægger sine penge og administrationstid. Normalt tager det måneder at skifte lønsystem, men vi kan gøre det på to dage, og så har vi som de første integreret udlandsbetaling i vores løsning. Det er 50 pct. billigere end i banken kursen og kendes inden beløbet trækkes i banken. Det giver alt sammen administrative fordele og gennemsigtighed for medarbejderne, forklarer Frants Moraitis.

Gratisal har allerede indledt en række aftaler med transportvirksomheder og er derudover i dialog med flere potentielle kunder. Forhåbningen er at lave aftaler med op til 50 virksomheder inden for transportsektoren inden årets udgang.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

20/2 2018
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher