Swip-betaling hitter

Scanner fra Delfi Technologies modtager Swipp-betalingen i detailbranchen

Mobilbetaling i detailbranchen udbredes mere og mere. Swipp, som er pendanten til mobilepay og som er i hastig fremgang, bruger en teknologi, hvor registeringen af betalingen sker ved at ekspedienten scanner en QR kode på forbrugerens mobil. Denne afkodning kræver en scanner der kan scanne i 2D – og det kan Delfi Scan C90.

Den typiske forbrugers adfærd har ændret sig i takt med udviklingen af de elektroniske intuitive muligheder og smartphones er blevet allemandseje.

Den adfærd har detailhandlen lyttet til og pt arbejdes der, specielt de store landsdækkende kæder, på at tilbyde kunder elektronisk betaling.

Blandt andet har Matas, i starten af september, indført Swipp i alle deres 291 butikker landet over.

For de butikker/kæder der påtænker at gøre det samme, skal man sikre sig, at man har en håndscanner der kan scanne QR koder i en ordentlig kvalitet.

Fremtidssikring og holdbarhed

Delfi Technologies forhandler flere forskellige scannere, heriblandt Delfi Scan C90, som er en meget robust håndterminal der kan scanne i 2D og som samtidig, er let at håndtere. Delfi Scan C90 bruges allerede i Dagrofa’s supermarkeder med stor tilfredshed.

Delfi Scan C90 er en robust kabelført scanner der er målrettet brug i detailbranchen og på healthcare området.

Delfi Scan C90 scanner hurtigt og præcist, samtidig med den er nem at håndtere og har automatisk installation. Håndscanneren er konkurrencedygtig i indkøb og kan også håndtere 1D.

- Der er ingen tvivl om, at Swipp og andre løsninger, der omfatter scanning af QR koder er kommet for at blive, og at de danske forbrugere er mere end parate til at bruge de elektroniske muligheder.

- Scanningen af QR koder ved brugen af fx Swipp er en nem og gnidningsfri proces, uden nogen mellemled eller større investeringer for detailhandlen. Delfi Scan C90 kan med fordel også bruges til andre opgaver i andre brancher, men er naturligvis højaktuel lige nu grundet indførslen af Swipp løsningen, fortæller Morten Stolshøj, der er konsulent og afdelingsleder i Delfi Technologies.

QR koder er værdiskabende

En af de aboslut største fordele ved brug af QR koder er, at der er en række statistikmuligheder, som blandt andet kan bruges strategisk af den enkelte udbyder.

Det er muligt, at trække en mængde informationer, ved fx at integrere et kundeloylitetsprogram. Forhandleren vil kunne opnå informationer om kundernes indkøb, hyppighed, adfærd osv.

Informationerne er ekstrem værdifulde set i lyset af, fastholdelse af kunder og udvikling af den enkelte butik eller kædes kundesegment.

-hawin

8/12 2015