Grenreol optimerer arbejdsgangene

Grenreol optimerer arbejdsgangene

SSI Schäfer har udviklet mobil reol til norske Møller Bil

Hos Møller Bil udskiftes der i spidsbelastningstider op til 5.000 dæk på seks uger. Det kræver et godt lagerkoncept, og virksomheden SSI Schäfer har siden lanceringen af de nye mobile grenreoler kunnet dække alle behov inden for hjulopbevaring, fra liggende til stående og fra statisk til dynamisk.

Møller Bil, som er Norges største bilforhandlerkæde med 41 forhandlere og ni distributionscentre fordelt på hele landet, har taget det første lagersystemsanlæg af denne type i brug.

SSI Schäfer udviklede lagerkonceptet i tæt samarbejde med Møller Bil og den norske aftalepartner LIS og såvel sikkerhed som ergonomi og miljø var i fokus i udviklingen.

Den nye mobilreol sikrer en korrekt hjulopbevaring på grenarme i stabler af fire styk. Stablerne er nemme at håndtere, da hjul og dæk hurtigt kan ind- og udlagres fra gulvet ved hjælp af en gaffeltruck. Således garanterer den nye reol høj ergonomi og sikkerhed.

Det 16,6 meter lange og 12,2 meter brede anlæg har plads til 1.357 dækstabler med omkring 5.500 dæk med en diameter på op til 800 mm. Anlægget består af en fast reolrække - en ensidet grenreol -  og seks transfervogne med tosidede grenreoler. Mobilbaserne kører automatisk på skinner via et tryk på knappen, således at det udelukkende er den ønskede gang, der åbnes.

For at spare energi tændes lyset kun i de aktive reolgange, og løsningen sikrer kunderne en høj rentabilitet, idet pladsbehovet er begrænset til et minimum. Dermed kan man undgå dyre udvidelser, transporttiderne kan reduceres, og arbejdsgangene optimeres.

Læs mere om lagerindretning

30/1 2017

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder