Industriejendom solgt til PalleKonceptPalleKoncept flytter til Erhvervsparken 12-14 i Gadstrup, hvor de har købt en industriejendom til 21 mio. kr. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Industriejendom solgt til PalleKoncept

Erhvervsparken 12-14 i Gadstrup er solgt til den seksdobbelte Gazellevinder, PalleKoncept som sælger mere end tre millioner paller om året og har mere end 25 års erfaring i pallebranchen

PalleKoncept er en af kun 32 danske virksomheder, der har vundet en Gazelle 6 gange. Nu rykker virksomheden ind industriejendom i Gadstrup på Midtsjælland.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde har formidlet salget af ejendommen til 21 mio. kroner. Det betyder, at vækstrejsen med at købe, sælge, reparere og genanvende paller kan fortsætte i endnu højere gear.

Pallekoncept er en danskejet virksomhed med en europæisk organisation, som består af salgsselskaber i Danmark og Sverige.

De beskæftiger sig med import, salg og køb af paller, pallerammer og specialpaller, hvilket de har stor succes med i forhold til genanvendelighed og cirkulær økonomi.

Helle Birke-Nielsen projektleder i PalleKoncept, siger:

- Vi har som virksomhed været på en fantastisk vækstrejse. Vi har vundet en Børsen Gazelle statue seks gange, hvilket kun 32 virksomheder i Danmark kan bryste sig af.

- Det betyder, at vi har haft en stor vækst år for år, og nu har vi simpelthen brug for mere plads - især til at opbevare paller, tørt og sikkert indendørs.

- Det skyldes, at vi fortsætter med at få flere og flere kunder fra medicinal- og fødevareindustrien, hvor reglerne er mere strikse i forhold til indendørs opbevaring. Det er altså grunden til, at vi har købt endnu en lagerejendom.

Svært at finde egnede lagerlokaler
Pallekoncept beholder deres lokation på Køgevej 230 i Gadstrup, men har nu også købt Erhvervsparken 12-14 i Gadstrup, som kun er tre km væk fra deres nuværende hovedsæde.

- Vores nye lokation er primært til indendørs opbevaring af paller, og vi skal også bruge plads til reparation og genanvendelse af paller, og vi får også lidt kontor, så vores salgsafdeling flytter bl.a. over til det nye, så vi udnytter kontorpladsen.

- Vi er rigtig glade for handlen, og at det hele faldt på plads, og ikke mindst at det lykkedes at købe de tidligere lejere ud af deres kontrakt, så vi fra starten kan benytte hele erhvervsejendommen.

- Vores vækst har faktisk været hæmmet af pladsmangel, så nu er vi rustet til endnu mere vækst fremover og er klar til at gå fra 1. division til Superligaen. Det glæder vi os enormt til, siger Helle Birke-Nielsen. 

Helle Birke-Nielsen tilføjer, at de i den grad har medvind på cykelstien, da de fokuserer på mere bæredygtighed, genanvendelighed og cirkulær økonomi.

- Pallerne fremstilles af træ, og for at belaste miljøet mindst muligt er der et stort marked for både køb og salg af brugte paller.

- Der er ingen grund til at skrotte brugte paller. Hvis de er i ordentlig stand, kan de genbruges igen og igen, men defekte paller tjener også en vigtig funktion, da de kan opflises og genanvendes, så alle typer paller har interesse for os, siger hun. 

Tilfreds sælger
Lars Erik Svendsen, Lars Svendsen Holding, siger på vegne af sælgerne:

- Vi havde en anden mægler, der forsøgte at sælge ejendommen for os i en længere periode uden held, så derfor skiftede vi mægler til EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde.

- De levererede et virkelig godt mæglerarbejde og fandt rimeligt hurtigt et par interesserede købere, og det endte med, at vi solgte ejendommen på kun et par måneder og til en rimelig pris, så vi er selvfølgelig meget tilfredse med salget, og at det i sidste ende gik så hurtigt.

Mikkel Emil Valeur, erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har formidlet salget, siger:

- Det er dejligt det hele flaskede sig og faldt på plads for alle parter.

- Det var en større manøvre at få brikkerne til at gå op, da de eksisterende lejere skulle finde et nyt sted, og at PalleKoncept også skulle have dialog med Roskilde Kommune og brandmyndighederne, da de har ekstra strikse regler, de skal håndhæve.

- Der har heldigvis været en god velvillighed fra alle parter og PalleKoncept har en god dialog med brandmyndighederne, så de kan efterleve alle regler på området.

God plads til af- og pålæsning
Erhvervsparken 12-14 i Gadstrup har et etageareal på 6.187 m2 og et grundareal på 15.224 m2 med god plads til parkering og af- og pålæsning. John Borrisholt, direktør EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, siger:

- Det er gode, regulære, isolerede og opvarmede lagerkvadratmeter med porte, ramper m.v., med god loftshøjde og et attraktivt kontorafsnit i god stand.

Indretningsmulighederne er fleksible med flere anvendelses- og optimeringsmuligheder, som passer rigtig godt til PalleKoncept, som udover mere plads også ønskede en placering tæt på deres eksisterende industriejendom.

De flytter således ind i en velbeliggende erhvervsejendom i attraktivt erhvervsområde nær god infrastruktur.

-hawin

 

19/9 2024
  • Ny lager- og logistikmægler til erhvervsmarkedet

    Ny lager- og logistikmægler til erhvervsmarkedet

    logistikcentre ›En dedikeret indsats, hurtige svartider og personlig rådgivning fra Lagermæglerens ansatte skal sikre, at lejerne får de bedste muligheder for at finde et match på de lager- og logistikbygninger, de søger
  • Boost lageret med AI

    Boost lageret med AI

    logistikcentre ›Consafe Logistics’ ekspert, Linda Frygell vil på det kommende webinar fortælle, hvordan AI giver store muligheder for at effektivisere og optimere lageret og logistikcentret  
  • Ackro og Milcom fusionerer

    Ackro og Milcom fusionerer

    logistikcentre ›Ackro og Milcom forener deres ekspertise som én samlet lager- og logistikpartner og øger dermed kapaciteten og styrker virksomhedens erfaring og innovation
  • Tredoblet ladekapacitet i Taulov - nu med solceller

    Tredoblet ladekapacitet i Taulov - nu med solceller

    logistikcentre ›Bring har installeret 21 nye ladepunkter og et omfattende solcelleanlæg på sin terminalbygning i Taulov. Målet er, at alle Brings varebilsleverancer skal være elektriske inden udgangen af 2025
  • Lager- og logistikbranchen trækker syd på  

    Lager- og logistikbranchen trækker syd på  

    logistikcentre ›Der er gode vækstmuligheder for lager- og logistikvirksomheder på Lolland, Falster og Sydøstsjælland. Det er Godshotellet Sjælland i Vordingborg et godt eksempel på
  • Leveringstiden halveret

    Leveringstiden halveret

    logistikcentre ›Varmepumpeproducenten, Daikin styrker sin position i Danmark med et nyt state-of the-art lager i Køge, som halverer leveringstiden af produkter til installatører
  • Frode Laursen bygger nyt logistikcenter i Vejle

    Frode Laursen bygger nyt logistikcenter i Vejle

    logistikcentre ›Transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen er netop gået i gang med opførelsen af et nyt logistikcenter på 90.000 m2 i Vejle.
  • Nyt general cargo-kontor i Warszawa

    Nyt general cargo-kontor i Warszawa

    logistikcentre ›Blue Water fortsætter med at udvide sin globale general cargo service. Seneste skud på stammen er et nyt kontor i Warszawa, Polen