Verdion åbner nye lager- og logistikfaciliteter i Horsens

Verdion åbner nye lager- og logistikfaciliteter i Horsens

Verdion fortsætter sin nordiske ekspansion med åbningen af en ny logistikbygning i Horsens. Ejendommen er 28.000 m2 stor og har en strategisk stærk geografisk placering lige ved DSV’s nye logistikklynge

Investoren, udvikleren og kapitalforvalteren, Verdion fortsætter sin nordiske ekspansion og slår dørene op til en ny topmoderne lager- og logistikejendom i Danmark.

Verdion fortsætter dermed med at opkøbe enten tomme eller delvist bebyggede grunde, hvorefter der bliver opført helt nye moderne lager- og logistikfaciliteter.

- Vi er meget glade for, at vi nu kan åbne dørene til en af de formentlig bedste og mest moderne lager- og logistikejendomme på det danske marked.

- Den nye ejendom er bygget efter de højeste byggetekniske standarder, hvor der har været et stort fokus på bæredygtighed.

- Og med den strategisk vigtige placering i Trekantområdet – lige ved E45-motovejen – vil den tilbyde sine lejere noget helt særligt, siger Daniel Carstens, Senior Commercial Manager, Verdion.

Bygningen er placeret i Business Park Vega, som er en del af byens vestlige logistikområde. DSV bygger en af Europas største logistikejendomme på en tilstødende grund.

Den nye lager- og logistikbygning er, ifølge Verdion, udviklet efter førende byggetekniske standarder, og forventes at opnå bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld og indeholder flere ESG-initiativer.

Dertil er den det første aktiv, der færdiggøres af Verdion for virksomhedens VELF 2 fondsserie.

- Denne bygning er den første, der er erhvervet og færdiggjort for Verdions VELF 2-fond. Den sætter barren for en ny værdiskabende udvikling på tværs af Norden, Tyskland og andre strategiske steder i Nordeuropa.

- Arbejdet med at rejse kapital fortsætter, og vi har en stærk appetit på lignende muligheder i Danmark og andre steder med stærke transportforbindelser tæt på områder med stor befolkningstæthed, siger Daniel Carstens. 

Der er allerede god interesse for de nye lokaler, og inden grunden blev solgt til Verdion, blev der indgået en lejeaftale på cirka 13.000 kvadratmeter med tøjsbrandet Zizzi, der rykker sin lager- og logistikdel ind i de østjyske faciliteter.

De resterende 15.000 lager- og logistikkvadratmeter af høj kvalitet med tilhørende kontorfaciliteter er stadig tilgængelig til leje. 

-hawin

13/8 2024
  • Boost lageret med AI

    Boost lageret med AI

    logistikcentre ›Consafe Logistics’ ekspert, Linda Frygell vil på det kommende webinar fortælle, hvordan AI giver store muligheder for at effektivisere og optimere lageret og logistikcentret  
  • Ackro og Milcom fusionerer

    Ackro og Milcom fusionerer

    logistikcentre ›Ackro og Milcom forener deres ekspertise som én samlet lager- og logistikpartner og øger dermed kapaciteten og styrker virksomhedens erfaring og innovation
  • Tredoblet ladekapacitet i Taulov - nu med solceller

    Tredoblet ladekapacitet i Taulov - nu med solceller

    logistikcentre ›Bring har installeret 21 nye ladepunkter og et omfattende solcelleanlæg på sin terminalbygning i Taulov. Målet er, at alle Brings varebilsleverancer skal være elektriske inden udgangen af 2025
  • Lager- og logistikbranchen trækker syd på  

    Lager- og logistikbranchen trækker syd på  

    logistikcentre ›Der er gode vækstmuligheder for lager- og logistikvirksomheder på Lolland, Falster og Sydøstsjælland. Det er Godshotellet Sjælland i Vordingborg et godt eksempel på
  • Leveringstiden halveret

    Leveringstiden halveret

    logistikcentre ›Varmepumpeproducenten, Daikin styrker sin position i Danmark med et nyt state-of the-art lager i Køge, som halverer leveringstiden af produkter til installatører
  • Frode Laursen bygger nyt logistikcenter i Vejle

    Frode Laursen bygger nyt logistikcenter i Vejle

    logistikcentre ›Transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen er netop gået i gang med opførelsen af et nyt logistikcenter på 90.000 m2 i Vejle.
  • Nyt general cargo-kontor i Warszawa

    Nyt general cargo-kontor i Warszawa

    logistikcentre ›Blue Water fortsætter med at udvide sin globale general cargo service. Seneste skud på stammen er et nyt kontor i Warszawa, Polen
  • System Transport flytter ind i topmoderne lager- og logistikbygning i Vejle

    System Transport flytter ind i topmoderne lager- og logistikbygning i Vejle

    logistikcentre ›Tredjepart distributøren System Transport flytter ind i Verdions nye over 26.000 kvadratmeter store, state-of-the-art lager- og logistikbygning nær Vejle. Bygningen er udviklet i tæt samarbejde mellem System Transport og Verdion og bygget af KT Erhvervsbyg