Ny motorvejstilslutning i Aabenraa Kommune indvietRune Højer/Aabenraa Kommune

Ny motorvejstilslutning i Aabenraa Kommune indviet

Den nye adgang til Sønderjyske Motorvej fra de nye ramper ved Bodumvej/Rødekrovej Vest, der vil styrke fremkommeligheden for både borgere og virksomheder, blev indviet i fredags 

Efter mere end 10 års arbejde - de sidste 10 måneder med anlægsarbejde - kunne Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen, endelig åbne den ny motorvejstilslutnings ramper, der kommer til at hedde afkørsel 70a Rødekro.

- Jeg er meget glad og stolt over, at vi i dag indvier denne motorvejstilslutning, som har været undervejs i et godt stykke tid. Der har været en god dialog med samarbejdspartnere hele vejen igennem, og det kan vi alle være stolte over, siger borgmester Thomas Andresen og fortsætter:

- Samfund, erhvervsliv og kommune får alle gavn af den nye motorvejstilslutning, så det giver i den grad god mening. Den er samtidig forberedt til modulvogntog, som kan transportere mere gods samt styrke den grønne omstilling. Jeg tror hurtigt, vi alle vil få gevinst af den nye motorvejstilslutning, og jeg er glad for, at den nu er åben for trafik.

Mens den nye motorvejstilslutning kommer til at hedde afkørsel 70a Rødekro, skifter den nuværende afkørsel 70 Aabenraa N navn til afkørsel 70b Aabenraa N, hvor der tidligere på året blev åbnet for den nye shunt - en bane, der leder trafikken fra syd uden om rundkørslen og direkte ind på vejen mod Aabenraa.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

17/6 2019
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.