50 år med Jungheinrich Danmark

50 år med Jungheinrich Danmark

Det åbne-hus arrangement den 28. juni hos Jungheinrich Danmark i Horsens bøde på livepræsentation af verdens første reachtruck med integrerede lithium-ion-batterier og fremvisning af den nye AGV-teststrækning

I anledning af 50-årsjubilæet holdt Jungheinrich Danmark A/S for nylig åbent hus. Mange gæster og interesserede benyttede lejligheden til at høre om de seneste nyheder og deltage i jubilæumsturen med særlige tilbud.

Martina Möller, administrerende direktør for Jungheinrich Danmark A/S:

- Vi er glade for den store interesse. Hvis vi ser tilbage på de sidste 50 år, har Jungheinrich udviklet sig fra at være producent af gaffeltrucks til at være udbyder af komplette logistiksystemer og automatiserede lager- og produktionssystemer. På dette område er efterspørgslen stor, og det mærker vi også i Danmark.

Derfor gav Jungheinrich på dagen et blik ind i sit omfattende produktsortiment.

Livepræsentationen af den nye ETV 216i, verdens første reachtruck med et fuldt integreret litium-ion-batteri var et af højdepunkterne.

Den nye skydemasttruck har forbedret ergonomi, større bevægelsesfrihed for operatøren og et perfekt udsyn hele vejen rundt. Med den kompakte konstruktion er trucken utroligt manøvredygtig på lageret, hvor den øger produktiviteten betragteligt.

Særligt korte opladningsintervaller gør det muligt at anvende den hele døgnet rundt, hvor ETV 216i kan anbringe laster på op til 1.600 kg i en løftehøjde på op til 10,7 meter.

Endnu et højdepunkt var indvielsen af den nye AGV-teststrækning i Horsens. I det ca. 1.500 kvadratmeter store showroom har interesserede nu mulighed for at opleve Jungheinrichs innovative, førerløse transportsystemer live.

Dermed giver Jungheinrich et indblik i det vigtige område for automatisering. For nylig har virksomheden fået opgaven med at bygge et automatiseret smådelslager til VAHLE-Group, der fremstiller energi- og dataoverførselssystemer.

Hjertet i anlægget er den nye reolbetjeningsenhed STC 2B1A. Miniloaden kommer til at betjene i alt 7.314 reollagerpladser med en kørehastighed på seks meter i sekundet.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

29/6 2018

Mest læste


Seneste nyheder