jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

AGV Scandinavia hyrer midtjyde til stor efterspørgsel

AGV Scandinavia hyrer midtjyde til stor efterspørgsel

Den 42-årige Søren Rosendal er fra 1. august tiltrådt en nyoprettet stilling som salgschef hos AGV Scandinavia

Den garvede midtjyde har base i Herning, får aktionsradius i hele Skandinavien og skal fortsætte og udbygge salget af AGV-løsninger til de mange interesserede virksomheder.

Med Søren Rosendal på holdet fortsætter den succesfulde færd for AGV Scandinavia, der er etableret mellem truckvirksomheden N.C. Nielsen i Balling og robotvirksomheden BILA A/S på Mors.

Selskabet oplever en stigende efterspørgsel efter fuldautomatiske og førerløse AGV-løsninger, der kan bidrage positivt til virksomhedernes bundlinje.

Det kræver en solid brancheerfaring at rådgive om stærke, effektive og lønsomme AGV-løsninger. Søren Rosendal kommer med stor erfaring fra Still Danmark, hvor han begyndte sin karriere i 2006, og tre års erfaring som distriktschef hos Toyota Material Handling.

I det nye job hos AGV Scandinavia kan Søren Rosendal derfor trække på sin mangeårige erfaring inden for stort set alle typer truck.

– Det kræver faglige kompetencer, et stort netværk og en dyb indsigt i branchen at vejlede kunderne. Med Søren Rosendal har vi fundet den helt rette mand på posten. Vi glæder os meget til at tage imod Søren og nyde godt af hans mangeårige erfaring med udvikle værdiskabende AGV løsninger, siger adm. direktør Poul B. Nielsen fra N.C. Nielsen A/S.

-lipe

 

Læs mere om truck & intern transport

17/8 2017

Mest læste


Seneste nyheder