NC Nielsen
Danmarks største maskinvej klar til fem gange åbent hus
Scantruck har hele syv importmærker med de gule Komatsu’er og de røde Manitouer i hovedrollerne. De kommer også til at gøre pølsevognen i firmaets showroom i Ringsted selskab i år.

Danmarks største maskinvej klar til fem gange åbent hus

Maskinfirmaerne på Kærup Parkvej i Ringsted følger op på sidste års succes-debut med Åben Maskinvej 1. og 2. marts

Fem gange så mange maskiner, fem gange så mange maskinspecialister og fem gange så mange muligheder for grillere med sodavand eller fadøl er et fem gange så godt koncept som et almindeligt åbent hus.

Det konstaterede maskinfirmaerne Mertz, Hydrema, Scantruck, Helms og JCB-importøren Nicolaisen & Larsen, da de den første weekend i marts i fjor bød til Åben Maskinvej i Ringsted. Danmarks mest velspækkede vej med store maskiner, Kærup Parkvej, blev til femdobbelt åbent hus.

Nu er de samme fem firmaer klar til at manifestere, at der faktisk blev taget hul på en tradition. Fredag den 1. og lørdag den 2. marts fyres der igen op under de stegte pølser, og skinnende maskiner køres i stilling på de fem adresser indenfor blot 650 meter på Kærup Parkvej. Konceptet bliver nøjagtig det samme som ved premieren i fjor. Det viste sig nemlig at være helt rigtigt.

Dobbelt op

- Vi havde holdt vores eget åbent hus-arrangement i en årrække med absolut tilfredsstillende besøgstal. Men da vores fire kolleger sluttede sig til, og vi fik en hel Åben Maskinvej ud af det, fik vi dobbelt så mange gæster. Så vi er klar med pølser, fadøl og maskiner igen, siger afdelingsleder Dan Madsen hos Hydrema.

 

På maskinfronten præsenterer Hydrema den nye F-model i serien af rendegravere, og tillige bliver der lejlighed til at tage både MX-hjulgravere og den klassiske 912-dumper i øjesyn.

De to nærmeste maskin-naboer, Helms TMT-Centret og Mertz, bor under fælles tag på Kærup Parkvej 17, og begge maskinfirmaer varsler nyheder til weekend-gæsterne.

Koblingsfrie gear

Mertz forhandler blandt andet Case IH og ruller en Case Maxxum 145 med ActiveDrive 8 ind til præsentation.

- Maxxum 145 har otte koblingsfrie gear og tre gruppegear, fortæller sælger Hans Wonge om traktoren, som er den største i en serie af fire fra 115 til 145 hk.

På menuen hos Mertz står også New Holland, hvor firmaet til Åben Maskinvej viser T7.215 S, som Hans Wonge betegner som en lavspecificeret traktor til en konkurrencedygtig pris.

Hjul og teleskop med knæk

Helms TMT-Centret vil præsentere de nyeste modeller af knækstyrede hjul- og teleskoplæssere fra Schäffer.

- Vi vil også stå med et bredt program af TYM-kompakttraktorer. Sidste år præsenterede vi importen af McHale-pressere, indpakkere og strømaskiner for første gang på Åben Maskinvej. Siden har salget og erfaringen omkring dette produkt på Sjælland været stærkt stigende. I år er vi stolte over at kunne præsentere endnu et nyt, stort importprodukt, nemlig europæisk producerede kvalitetstraktorer fra McCormick-fabrikken, lover Jakob Helms hos Helms TMT-Centret.

Storsælgende læsser

I den modsatte ende af Kærup Parkvej er det JCB-importør og -forhandler Nicolaisen og Larsen, der først møder gæsterne til Åben Maskinvej. Her giver markedschef Dennis Faurby hovedrollen til den britiske maskinkæmpes 18 meter teleskoplæsser, JCB 540-180.

- Den er blevet en storsælger i udlejnings- og byggebranchen, og Åben Maskinvej er muligheden for at opleve verdens mest solgte teleskoplæsser, som udmærker sig ved at have branchens bedste sikkerhed og udsyn. Let og hurtig serviceadgang giver lave totalomkostninger og i sidste ende mere effektivt arbejde, siger Dennis Faurby.

De mange mærker

Midt på ruten lægger Scantruck an til at vise en række forskellige maskinmærker frem. Firmaet er med helt i front blandt landets største maskinfirmaer og har en importliste med ikke færre end syv markante mærker. Senest tilkomne er de amerikanske GMG-saxlifte. De største maskiner har Scantruck i rækken af tromlesorterer, mobilsigter, knusere og transportører fra irske McCloskey.

- Vi viser naturligvis også maskiner fra både Komatsu og Manitou, som er vores to hovedmærker. Fra Komatsu vil vi vise de populære hybrid-gravemaskiner, og så er vi selvfølgelig klar til en snak omkring intelligent maskinstyring, som efterhånden har vundet indpas hos flere og flere vores kunder – og hvor vi har egne specialister på området, fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck, og fortsætter:

- Derudover glæder vi os til at vise det store udvalg af teleskoplæssere til industri, udlejning og landbrug. Manitou er Danmarks suverænt mest solgte teleskoplæsser-mærke med en markedsandel på mere end 70 procent og flere end 600 leverede maskiner i Danmark i 2019. Det borger jo i sig selv for en vis kvalitet.

Maskinvejen i Ringsted er åben fredag den 1. marts fra klokken 10 til 17 og lørdag den 2. marts fra 10 til 15.

-hawin

 

 

 

 

 

4/2 2019
  • To nye Manitou til P. Olesen   

    To nye Manitou til P. Olesen  

    truck ›Det familiedrevne nedbrydningsfirma P. Olesen og Sønner har netop investeret i to Manitou rotationsteleskoplæssere, hvoraf den ene kan køres direkte fra kurven. - Arbejdet er gjort lettere, fortæller direktøren
  • Truckmarkedet er tilbage ved normalen

    Truckmarkedet er tilbage ved normalen

    truck ›Efter nogle år med stigende efterspørgsel på gaffeltruck herhjemme og i Europa er ordrevolumen nu tilbage på det ’normale’ niveau. Det viser tal fra European Materials Handling Federation, FEM. Formand i IFAG, Troels Christensen kommenterer tallene
  • Bobcat Material Handling på nye hænder i Danmark

    Bobcat Material Handling på nye hænder i Danmark

    truck ›1. april 2024 overtager virksomheden Stenderup alt salg, service og reservedelssalg af Bobcat Material Handling i Danmark. I den forbindelse har man i Stenderup også besluttet at etablere en ny division under navnet Stenderup MH
  • Clark præsenterede den nye S-Series Electric på LogiMAT

    Clark præsenterede den nye S-Series Electric på LogiMAT

    truck ›Ligesom deres modstykker med forbrændingsmotor kendetegner Clark Europe den første generation af de elektriske gaffeltrucks som ’Smart, Strong and Safe’
  • Ny salgsansvarlig for Swisslog i Danmark

    Ny salgsansvarlig for Swisslog i Danmark

    truck ›Swisslog styrker sin tilstedeværelse på det danske marked med ansættelsen af Thorben Larsen som ansvarlig for Swisslogs salg i Danmark
  •  Pallehåndtering med hjælp fra kunstig intelligens

    Pallehåndtering med hjælp fra kunstig intelligens

    truck ›MiRs nye pallerobot, Pallet Jack kan med et AI-baseret system til at genkende paller og undgå forhindringer løse mange af de udfordringer, virksomheder står over for, når de forsøger at automatisere materialehåndtering i dynamiske og komplekse miljøer
  • TM Entreprenør: “De store maskiner holder hjulene i gang i min virksomhed”

    TM Entreprenør: “De store maskiner holder hjulene i gang i min virksomhed”

    truck ›Thomas Mejlkjær, indehaver af TM Entreprenør, er dybt afhængig af, at hans maskiner, heriblandt to Komatsu PC240LC-11 gravemaskiner, kører stabilt, så han kan udføre sine mange opgaver
  • NCN JX0 til hyppige plukkeopgaver uden paller

    NCN JX0 til hyppige plukkeopgaver uden paller

    truck ›Den nye plukketruck fra N.C. Nielsen er udviklet specifikt til de smalle reolgange og snævre passager, hvor der er brug for en alsidig, manøvredygtig og sikker maskine til opgaver på første og andet hyldeniveau. Trucken er en af mange kommende forårsnyheder fra leverandøren