ncnielsen
ncnielsen

 

Dansk snigpremiere på bæredygtig franskmandManitou har netop præsenteret Oxygen-konceptet på Bauma-udstillingen i München. Og her også den nye 100 procent eldrevne bomlift 200ATJe Oxygen. Nu er den bæredygtige nyhed hastigt på vej til snigprem

Dansk snigpremiere på bæredygtig franskmand

Scantruck henter Manitous 100 procent eldrevne bomlift 200ATJe Oxygen til Roskilde Dyrskue og Skive

Den danske Manitou-importør, Scantruck A/S, gør fremtid til nutid. I første kvartal 2020 er den franske maskingigants 100 procent eldrevne bomlift 200ATJe Oxygen klar til salgslisten.

Men allerede på dette års Roskilde Dyrskue fra den 31. maj til den 2. juni og efterfølgende ved et specialarrangement tirsdag den 4. juni præsenterer Scantruck maskinen, som er andet og mere end blot en ny maskine.

- Med det helt nye Oxygen-koncept signalerer Manitou for alvor bæredygtige løsninger med alternative og rene energier. Bomliften bliver det første skud ren ilt til både Manitous store program og til miljøet. Derfor er det en het speciel mulighed for os, at vi kan præsentere 200ATJe Oxygen både på dyrskuet i Roskilde og hos os selv i Skive næsten trekvart år før, maskinen bliver officiel i Danmark, siger Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard.

Velkendt lift på el-drift
- Manitou har formået at skabe den 100 procent eldrevne version ud fra den velkendte terrængående bomlift 200ATJ. Der er altså tale om store plusser for miljøet og ingen minusser på maskinens præstationer. Foruden at imødekomme alle ønsker om grøn, bæredygtig og miljørigtig drift, matcher bomliften derfor også kravene om en alsidig maskine, der præsterer lige godt såvel ude som inde. Den er både terrængående og samtidig helt fri for emission, så den er lige optimal i felten, på byggepladser i byområder og til opgaver inden døre, siger Claus Bjerregaard.


Bomliften med arbejdshøjde på godt 20 meter og 12 meters rækkevidde fås i den klassiske dieselversion 200ATJ. Nu lancerer Manitou den som emissionsfri og bæredygtig 200ATJe Oxygen-udgave.

200ATJe Oxygen får naturligvis en særplacering på Scantrucks stand på Roskilde Dyrskue. Når skuet lukker søndag aften den 2. juni, køres liften til Scantruck-hovedkvarteret på Katkjærvej 5 i Skive. Her byder Scantruck til special-lancering af maskinen tirsdag den 4. juni fra klokken 13 til 17.

- En ekspert fra Manitou-fabrikken tager turen til Danmark for at være klar til en fagsnak med de besøgende sammen med Scantrucks eget team af Manitou-eksperter. Og vanen tro, når vi inviterer, er vi naturligvis også klar med lidt godt til ganen , siger salgschef Claus Bjerregaard.    

-lipe 

Læs mere om truck & intern transport

20/5 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.