ncnielsen
ncnielsen

 

Effektiv energiløsning fra Toyota til arbejde i lave temperaturer

Effektiv energiløsning fra Toyota til arbejde i lave temperaturer

Det er store udfordringer i at holde effektiviteten høj i kolde omgivelser. Toyota Material Handlings energiløsning med lithium-ion-batterier er teknologien som minimerer nedetiden på køle- og fryselagre

Lithium-ion energiløsningen, som Toyota Material Handling lancerede sidste år giver mange fordele for virksomhederne, især i temperaturstyrede områder.

- Vi er tilfredse med at kunne udvide vores tilbud om effektive løsninger til brug i kolde områder. Vores lithium-ion energiløsning til brug i kolde områder vil være en hjælp til mange kunder ved håndtering af varer såsom frugt, mejeriprodukter, fisk og medicinalvarer på en effektiv måde, siger Sven Kruizenga, Product Manager Energy Solutions hos Toyota Material Handling Europe.

Han byder alle interesserede velkommen til en præsentation af denne nye løsning på LogiMAT i hal 2, stand A05 mellem 19. og 21. februar 2019 i Stuttgart, Tyskland.

Spar energi med lithium-ion til køle- og frysehuse

Lithium-ion løsningerne fra Toyota, som virksomheden selv har udviklet, giver energibesparelse, nem service under drift og forbedret sikkerhed. Men især ved arbejde i meget kolde omgivelser er Toyotas Lithium-ion løsning til køle- og frysehuse et godt alternativ til traditionelle blysyrebatterier.

Batteriets effekttab er minimalt, og muligheden for opladning til enhver tid i køle- og frysehuse gør, at trucken kan køre der i længere tid. Jo færre gange trucken skal køres ud af frysehuset, jo færre problemer med kondensdannelse.

Spar tid, plads og ressourcer

Eliminering af spild er et vigtigt princip i Toyotas lean-filosofi. Lithium-ion batteriteknologi er et rigtig godt eksempel på, hvordan man opnår en omkostningsbesparelse. Det er især relevant i køle- og frysehuse: der er nemlig ingen vedligeholdelse, maksimal batterieffekt, hurtig løbende opladning og opladning inde i frysehuset.

Standard Lithium-ion batteriløsningen er effektiv i kølehuse, og i frysehuse i en begrænset periode. Løsningen med batterivarmer gør det muligt at oplade og arbejde i længere perioder ved temperaturer helt ned til minus 30 grader Celsius, hvilket opfylder rigtig mange kunders behov.

Nytænkning fra Toyota

Arbejde i køle- og frysehuse kræver effektive løsninger med minimal spild af plads, ressourcer og tid, og driftssikkerheden skal være høj i disse krævende omgivelser.

Toyota Material Handling har en lang historie og stor erfaring med arbejde i kolde områder, og tilbyder en lang række løsninger til denne type opgaver.

Serien med manuelle og automatiserede truck fra Toyota Material Handling er som standard udstyret til at kunne arbejde effektivt i kolde områder. Intelligent teknologi såsom I_Site og Lithium-ion fra Toyota kan øge effektiviteten endnu mere, mens løsninger såsom mobile reoler og shuttles maksimerer pladsudnyttelsen i køle- og frysehuse.

Opvarmede kabiner giver endvidere et effektivt arbejdsmiljø, som skåner og er med til at motivere medarbejderne. Det fører til højere produktivitet og færre sygedage.

-hawin

 

 

Læs mere om truck & intern transport

19/2 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.