ncnielsen
ncnielsen

 

Gazellen der springer i vækstAdministrerende direktør i AL-Lift, Allan Laursen.

Gazellen der springer i vækst

For andet år i træk har AL-LIFT, med base i Lemvig, modtaget Børsen Gazellepris

Hos AL-LIFT har de specialiseret sig i at udvikle vakuum løfte- og håndteringsudstyr til anlægsbyggeri og industrien.

Igen i år virksomheden modtaget Børsen Gazellepris, fordi firmaet den sidste årrække, har haft stor vækst.

Gazelleprisen gives til virksomheder der hvert år, i løbet af de sidste fire regnskabsår, har haft positiv vækst og som samlet set, mindst har fordoblet omsætningen over de fire år.

Selvom efterspørgslen på vakuum løfte- og håndteringsudstyr vokser, så er der stadig nogle virksomheder, som tøver lidt med at få indført vakuumløftere på arbejdspladsen. Men hos AL-LIFT rådgiver de kunderne om, hvilke skræddersyede løsninger, der vil skabe merværdi og styrke konkurrenceevnen.

- Valget af maskiner afhænger meget af, hvilke materialer og løfte-opgaver den enkelte virksomhed beskæftiger sig med. Derfor bruger vi den nødvendige tid sammen med kunden på at finde de bedste løsninger, som bliver en investering i fremtiden, forklarer Allan Laursen.

AL-LIFT samarbejder med store virksomheder i ind- og udland, hvor de er en aktiv medspiller i den teknologiske udvikling inden for håndteringsudstyr. Desuden yder AL-LIFT montørservice ved opstilling samt vedligeholdelse af maskinerne, herunder årlige eftersyn og certificeringer.

Et bredt sortiment

Sortimentet omfatter både en række standardprodukter men også specialfremstillede løsninger. Maskinerne gør ikke kun hverdagens tunge løft nemmere, men de gør også virksomhederne mere konkurrencedygtige. Ikke kun fordi maskinerne klarer de tunge opgaver, men medarbejdernes arbejdskraft udnyttes til andre, mindre slidsomme opgaver.

- Virksomhederne sparer ikke blot på den dyrebare arbejdskraft. Vakuumløfteren sikrer også at produkter håndteres mere skånsomt, hvilket kan betyde færre reklamationer, pointerer indehaver Allan Laursen.

For AL-LIFT er en af grundpillerne i virksomhedens succes, at alle maskiner produceres og testes på eget værksted.

- Vi udvikler selv maskinerne, så vi er sikre på, at de passer perfekt ind til de danske forhold og tilfører en værdi til virksomhederne, forklarer han.

Allan Laursen stiftede i 1988 virksomheden AL-VAC i Lemvig. Her sad han som administrerende direktør indtil 2012, hvor han forlod posten, for derefter at starte firmaet AL-LIFT. 

Så, med over 30 års erfaring inden for produktionen af vakuumløftere, og stor opmærksomhed på generelle ændringer i markedet, er AL-LIFT i dag en af Europas mest erfarende inden for området.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

11/10 2019

Mest læste


Seneste nyheder

 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien