ncnielsen
ncnielsen

 

Hele paletten klar til anden udgave af ScanMek Øst

Hele paletten klar til anden udgave af ScanMek Øst

Scantruck satser på et vise såvel Komatsu og Manitou som Weycor og Mustang. Og naturligvis også noget stort fraMcCloskey og lifte fra den nyeste import, PB Platforms, når portene åbner i Ringsted den 5. oktober

Første gang er premiere. Anden gang er en gentagelse. Når en begivenhed holdes for tredje gang, kan man så småt begynde at tale om tradition.
Bare ikke på Kærup Parkvej i Ringsted, hvor Scantruck allerede i første hug lancerede udstillingen ScanMek Øst som en tradition, da begivenheden blev afviklet for første gang i oktober i fjor.

- Der har aldrig været tvivl om, at vi lancerede en ny tradition, og fredag den 5. oktober er vi klar igen. Om folk så kalder det gentagelse eller tradition, er for så vidt ligegyldigt. Bare de maskininteresserede tropper op, erklærer Scantrucks salgschef for Østdanmark, Jørn Rauff Larsen.

Det er ham, der sammen med hele Scantruck-mandskabet i Ringsted slår portene op til anden udgave af ScanMek Øst.

I Scantruck-hovedkvarteret i Skive er traditionen for firmaets egen maskinmesse banket i med både syvtommersøm og
ekspansionsbolte for længst. I år var der faktisk ScanMek-jubilæum i Skive, da messen blev afviklet for 10. gang.
 

- Konceptet i Ringsted er det samme som i Skive. Vi vil gerne se så mange både kunder og potentielle kunder som muligt til en præsentation af, hvad vi har af maskiner til både entreprenørbranchen og landbruget. Og ikke mindst til en god maskinsnak under afslappede former. Sidste år havde vi omkring 400 gæster i løbet af dagen, og det oversteg alle forventninger, siger Jørn Rauff Larsen.

Stor interesse for ny tradition
Salgschefen har ikke mindst bidt mærke i, at en del kunder har henvendt sig for at høre, om og hvornår der bliver en ScanMek også i 2018.

- Det gør der naturligvis, og datoen bliver altså den 5. oktober. Det har virkelig været positivt at mærke interessen for arrangementet. Nu gearer vi os til at præsentere hele paletten af maskiner fra vores store importprogram. Vi satser på et vise såvel Komatsu og Manitou som Weycor og Mustang. Og naturligvis også noget stort fra McCloskey og lifte fra vores nyeste import, PB Platforms, siger Jørn Rauff Larsen.

Foruden maskiner fra det store Scantruck-repertoire, kommer ScanMek Øst også til at byde på et bredt udvalg af skovle, rotortilt og andet tilbehør fra eksterne leverandører. Blandt de eksterne bliver i øvrigt også pølsemanden. Ringsted-folkene har naturligvis kopieret det vigtige element fra ScanMek-messerne i Skive, som omfatter både fast føde og noget læskende til de besøgende.

-lipe

Læs mere om truck & intern transport

21/8 2018

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder