jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Håndklask og servicesnak

Håndklask og servicesnak

Landets store dyrskuepladser kom til at fungere som netværkssteder for Scantruck

Det gør godt at komme hjem fra de store dyrskuer med en stak slutsedler på maskiner, der skal leveres efterfølgende. Men det er endnu bedre, når dyrskuerne både har fungeret som salgssteder og netværkssteder med masser af kontakt med både eksisterende og potentielle kunder.

Det mener salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck. Han og hans kolleger kan se tilbage på en dyrskue-tur, der bød på masser af såvel håndklask som servicesnak.

- Vi har gjort det til en god tradition, at der altid er servicemontører med rundt på dyrskuerne. De er jo vore ambassadører i det daglige i kontakten med maskinbrugerne. Vi kommer rundt på dyrskuerne for at møde folk, hvor folk er. Men vore mest lokale medarbejdere er de udkørende servicemontører, som kender alle i deres områder, siger Claus Bjerregaard.

Mange aftaler

- Det har givet rigtig meget god snak hele landet rundt, og der er også lavet mange aftaler om service, foruden at vore sælgere har solgt mange maskiner. Det blev til en del handler på samtlige dyrskuer, fortæller Claus Bjerregaard.

Scantruck indledte dyrskuesæsonen med besøg på Landsbrugsmessen Gammel Estrup på Djurland og samtidig på landets største dyrskue i Roskilde. Derefter gik turen til Det Sønderjyske Fællesskue i Aabenraa, Det Fynske Dyrskue i Odense og senest den store nordjyske begivenhed Hjørring Dyrskue.

Proppen sættes i for årets sommertur med besøg på Bornholm den 11. og 12. august, når der kaldes til Nyker Maskin- og Truckershow.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

20/6 2017

Mest læste


Seneste nyheder