Husum Wind 2017 med verdensnyhed fra N.C. NielsenN.C. Nielsen deltager i årets Husum Wind-fagmesse med et skarpt udvalg af specialbyggede heavy duty-maskiner til vindmølleindustrien – blandt andet en vaskeægte verdensnyhed.

Husum Wind 2017 med verdensnyhed fra N.C. Nielsen

N.C. Nielsen deltager på årets Husum Wind-messe med en verdensnyhed i den tunge ende af skalaen, og derudover præsenterer den kendte Balling-virksomhed en række specialbyggede køretøjer, der kan håndtere naceller, vinger og tårne til de gigantiske vindmøller

N.C. Nielsen stiller op på Husum Wind-messen fra den 12.-15. september 2017 som en del af "Pavilion of Denmark" i samarbejde med Danish Wind Export Association (DWEA).

Fællesstanden gør det muligt at tiltrække endnu flere af de omkring 18.000 besøgende, der hvert år drager til nordtyske Husum for at netværke, hente inspiration og underskrive kontrakter.

De helt tunge løft er et blandt flere specialer hos N.C. Nielsen, der har oplevet en stigende efterspørgsel efter heavy duty-specialkøretøjer. Derfor viser N.C. Nielsen et udpluk af bomstærke maskiner på messen: en 100 ton reachstacker, en 85 ton teleskopgaffeltruck til vindmølletårne, den kompakte NCN 6500 med trækkraft på op til 6,5 ton og en manøvredygtig og fjernstyret Gantry-kran fra Combilift.

– Vi glæder os til at præsentere de nyeste heavy duty-løsninger til vindmølleindustrien. Vi har opbygget mange års ekspertise på området, og løfter hele tiden overliggeren for, hvad disse maskiner kan klare. Delene til de store vindmøller bliver større og tungere, og det kørende materiel skal kunne følge med. Det har N.C. Nielsen en række forskellige løsninger til, udtaler produktchef Bo Nørgaard fra N.C. Nielsen.

-hawin

 

Læs mere om truck & intern transport

25/8 2017

Mest læste


Seneste nyheder