NC Nielsen
Intelligent dækovervågning gør bilflåden sikker og produktiv

Intelligent dækovervågning gør bilflåden sikker og produktiv

Som resultat af et vellykket pilotprojekt om automatisk mønsterdybdeovervågning udvider Continental og bildelingstjenesten Share Now samarbejdet. Med Conti 360° udstyres en del af bildelingstjenestens biler med AllSeasonContact, mens digital dækovervågning sikrer, at flåden på ca. 700 biler er sikker og produktiv

Deletjenester vinder frem hos danskerne, der ifølge Rådet for Deleøkonomi er blevet en fast del af hverdagen hos mere end hver femte dansker.

Udbuddet af bildelingstjenester er derfor i vækst hele landet over, og en af de helt store aktører på markedet, Share Now Denmark, kan nu løfte sløret for en forlængelse af samarbejdet med Continental Dæk Danmark A/S, der vil gøre bildeling mere effektivt og sikkert.

Siden 2020 har Share Now samarbejdet med dæk- og teknikproducenten Continental om automatisk mønsterdybdeovervågning af bildelingtjenestens vognpark, og med de positive resultater herfra udvides samarbejdet med en Conti 360° aftale, så Continental Dæk Danmark står for dækovervågning af deres flåde på ca. 700 biler. Over halvdelen af disse er eldrevne.

Mere sikker og produktiv flåde
Som led i aftalen forsynes en del af Share Nows flåde med Continentals AllSeasonContact helårsdæk, der er specialudviklet til kørsel hele året rundt under tempererede vejrforhold.

Morten Jakobsen, administrerende direktør i Share Now Denmark.

Dæktryk og andre dækrelaterede data tages i realtid ved hjælp af sensorer, hvorefter de videresendes direkte til Share Now via skyen.

- Lavt dæktryk forårsager højere rullemodstand, hvilket fører til øget dækslid og nedsat batterirækkevidde eller højere brændstofforbrug. Konstant tilgængelighed af data og overvågning af dæktryk sikrer, at vognparken styres og serviceres hurtigt og kosteffektivt, så udgifter til nedetid og vedligeholdelse reduceres, og flåden er sikker og produktiv.

- Continentals digitale overvågningsteknologi af dæktryk og andre vigtige dækrelaterede data har derfor stor værdi for os, både økonomisk og miljømæssigt, fortæller Morten Jakobsen, administrerende direktør i Share Now Denmark.

Direktøren fortæller, at samarbejdet samtidig øger kundetilfredsheden, fordi kunderne ikke kører i biler med blinkende advarselslamper, der indikerer lavt dæktryk og kan give nervøsitet bag rattet.

Ny standard for digitale dækløsninger
Delebiler kører i sagens natur mange kilometer og skal som følge heraf serviceres oftere for at øge sikkerheden og produktiviteten i flåden.

- Derfor er delebilstjenester et segment, som har særlig gavn af Conti 360°, hvor vi via intelligent dækovervågning og -servicering sikrer de laveste samlede udgifter til kørsel og dækvedligeholdelse, fortæller Strategic Business Development Manager Jana Rasche fra Continental.

Share Now og Continentals pilotprojekt om mønsterdybdeovervågning er udviklet i samarbejde med telematikspecialisten Traffilog.

Administrerende direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark.

Sammen har de specialudviklet en algoritme i skyen, hvor information fra dæksensorer og telemetridata kombineres, hvorfra Continental kan forudsige et dæks mønsterdybde med en høj grad af nøjagtighed.

- Vi er de første på markedet med en løsning, der med en algoritme kan tilbyde præcis og automatisk mønsterdybdeovervågning. Algoritmen er millimeterpræcis, hvilket sætter en ny standard for smarte, digitale dækløsninger, som vi er utroligt stolte af.

- Mange af vores kunder oplever store fordele af Conti 360° med garanterede kilometerantal og et komplet udvalg af dæktjenester, der er tilgængelige når og hvor som helst, fremhæver administrerende direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark.

-hawin

 

 

5/4 2022
  • Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    truck ›Kim Ebbe Jakobsen fra Odense skal være med til yderligere at styrke den kommercielle profil hos markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg i et marked med voksende efterspørgsel på lagerautomation og softwareløsninger
  • Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    truck ›Sikkerhed for medarbejderne er afgørende i et travlt lagermiljø, hvor der stilles krav om både hurtig, effektiv og præcis varetransport. Netop sikkerheden er i fokus hos Linde, der lige nu lancerer en række innovative palleløftere, stablere og dobbeltstablere med en særligt beskyttet platform og nye sikkerhedsfeatures
  • Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    truck ›Det er vigtigt at Normals lager i Hedensted fungerer optimalt i alle arbejdstimer. For at tingene hurtigt kan blive fikset har virksomheden derfor anskaffet en Manitou 170AETJ bomlift og to PB Platforms saxlifte
  • DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    truck ›SPONSORERET INDHOLD: Der mangler mekanikere i gaffeltruckbranchen. Det vil GAFSAM lave om på. Ved DM i Skills 2024 sætter brancheforeningen af gaffeltruckforhandlere og -reparatører derfor fokus på arbejdet som gaffeltruckmekaniker, og på uddannelsen der skal sørge for, at  flere unge vælger vejen ind i gaffeltruckbranchen   
  • Technicon og Toyota indgår samarbejde   

    Technicon og Toyota indgår samarbejde  

    truck ›Ved at forene deres styrker i et tæt samarbejde vil Technicon og Toyota Material Handling Danmark tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede og skalerbare løsninger inden for materialehåndtering
  • LogiMAT når nye højder

    LogiMAT når nye højder

    truck ›Den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring, LogiMAT 2024 er overstået og bød på fremgang på tværs af flere nøgletal
  • Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    truck ›Når Linde-nyhederne dukker op i begyndelsen af 2024 er der ifølge N.C. Nielsen tale om et væld af teknologiske landvindinger, der kan forfine intralogistikken og gøre livet lettere for medarbejdere, der bruger teknologien i hverdagen
  • To nye Manitou til P. Olesen   

    To nye Manitou til P. Olesen  

    truck ›Det familiedrevne nedbrydningsfirma P. Olesen og Sønner har netop investeret i to Manitou rotationsteleskoplæssere, hvoraf den ene kan køres direkte fra kurven. - Arbejdet er gjort lettere, fortæller direktøren