NC Nielsen
Modulas pluk- og lagerautomater indtager Danmark

Modulas pluk- og lagerautomater indtager Danmark

Den italienske leverandør af Lager- og plukatomater, Modula har åbnet en afdeling i Danmark, hvilket markerer begyndelsen på  virksomhedens ekspansion i Nordeuropa

Modula har etableret kontor i Danmark. Dermed kan den italienske virksomhed nu også tilbyde virksomheder i Skandinavien pladsbesparende og effektive pluk- og lagerløsninger.

Den strategiske udvidelse sker for at Modula kan servicere sine kunder mere effektivt og samtidig etablere sin tilstedeværelse i den nordeuropæiske region.

Siden Modula leverede sine første lagerautomater i 1987, har virksomheden hjulpet en lang række kunder med at optimere deres lager- og logistikoperationer. Samtidig er man blevet en forretningspartner for mere end 20.000 kunder verden over.

Den første af flere nye nordeuropæiske afdelinger
Den nye afdeling i Danmark er den niende i 'World-wide',  og markerer en milepæl i virksomhedens vækstrejse og muliggør, at Modula kan tilbyde sine state-of-the-art produkter og tjenester til en endnu bredere vifte af virksomheder i regionen.

Den danske afdeling er den første af de planlagte nordeuropæiske afdelinger.

Den giver Modula mulighed for at arbejde tæt sammen med eksisterende og potentielle kunder i regionen og levere skræddersyede løsninger, der imødekommer deres specifikke pluk- og lagerbehov.

Modulas produktionssted i Caselgrande i Italien. 

Derfor har Modula ansat et team af erfarne fagfolk, der er velbevandret på det lokale marked, for at sikre, at kunderne får det højeste serviceniveau og den bedste support.

Hurtigere svartider ved support og vedligehold
For at forbedre kundetilfredsheden yderligere vil det resultere i hurtigere svartider omkring vedligeholdelse, teknisk support og konsultation.

Derudover vil kunder i Danmark og de nærliggende lande have adgang til Modulas nyeste produkter, herunder lagerautomaterne, karuseller, tilpasset software og plukkeløsninger.

Alle produkter er designet til at forbedre lagerets effektivitet og reducere omkostningerne i hele forsyningskæden.

I overensstemmelse med Danmarks og Sveriges forkus på bæredygtighed, er det også et væsentligt værdiområde for Modula.

I følge Modula, kan virksomheder minimere spild i alle processer med leverandørens teknologiske løsninger og skabe et bedre arbejdsmiljø for deres medarbejdere.

- Vi glæder os over åbningen af vores nye afdeling i Nordeuropa. Denne ekspansion er et bevis på vores dedikation til at levere automatiserede lagerløsninger i topkvalitet til vores værdsatte kunder siger Massimiliano Gigli, administrerende direktør og international salgsdirektør hos Modula.

Lagerløsninger til en bred vifte af brancher
Virksomheden ser frem til at samarbejde med virksomheder i Danmark for at hjælpe dem med at optimere deres operationer og opnå nye niveauer af effektivitet.

Jørgen Ladefoged er ny administrerende direktør for Modula Nordics.

Det er en mission der ligger Jørgen Ladefoged på sinde. Han er ny administrerende direktør for Modula Nordics. 

- Efter at have arbejdet i flere år inden for logistik og industriel automatisering søgte jeg en ny og spændende udfordring, der ville kombinere innovation, vækst og en vision for fremtiden. Modulas innovative løsninger, viste sig at være svaret på, hvad jeg ledte efter.

- Det er en virksomhed, der konstant vokser og forpligter sig til at investere mere i det lokale marked, hvor den ser betydeligt potentiale.

Perfekte løsninger til Danmark
Inden for sine ekspansionsplaner har Modula nøje undersøgt det nordeuropæiske marked for at sikre, at de nye steder er godt tilpasset lokale tendenser og behov.

Ifølge virksomhedens analyse har markedet vist, at Sverige har oplevet betydelig udvikling inden for brancher som bilproduktion, informationsteknologi og elektronikproduktion.

Danmark derimod kendetegnes ved styrker inden for pharma, teknologi, fødevareindustri, vedvarende energi og bæredygtighed.

Modulas area Sales Manager hos, Morten Hvenegaard, mener da også at Modula har de perfekte løsninger til det danske marked på grund af deres evne til at tilpasse sig alle størrelsesforhold, brancher og anvendelser.

Produktion af Modulas pluk- og lagerautomater.

- Det arbejde, der er udført i de seneste år med lokale forhandlere, har tilladt os at opbygge et kendskab til vores virksomhed, og vi vil fortsætte i denne retning for yderligere at etablere vores brand og gøre det kendt for alle virksomheder ved at udnytte vores internationale portefølje, siger Morten Hvenegaard.

Virksomheden har en mission
Modulas udvidelse med en dansk afdeling og afdelinger i de andre skandinaviske lande er i overensstemmelse med virksomhedens mission om at styrke sig globalt med innovative, pladsbesparende lagerløsninger, som samtidig er mere bæredygtige end tidligere set.

Den nye afdeling vil supplere Modulas eksisterende globale netværk bestående af tre hovedkvarterer (Italien, USA, Kina), ni afdelinger i Frankrig, Tyskland, Spanien, Storbritannien, Mexico, Polen, Indien og mere end 100 forhandlere over hele verden. 

Det skal være med til at konsolidere virksomhedens position blandt de ledende virksomheder inden for den automatiserede pluk- og lagerløsninger.

En ny afdeling i Sverige vil blive tilføjet allerede ved udgangen af året.

-hawin

 

13/10 2023
  • Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    truck ›Kim Ebbe Jakobsen fra Odense skal være med til yderligere at styrke den kommercielle profil hos markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg i et marked med voksende efterspørgsel på lagerautomation og softwareløsninger
  • Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    truck ›Sikkerhed for medarbejderne er afgørende i et travlt lagermiljø, hvor der stilles krav om både hurtig, effektiv og præcis varetransport. Netop sikkerheden er i fokus hos Linde, der lige nu lancerer en række innovative palleløftere, stablere og dobbeltstablere med en særligt beskyttet platform og nye sikkerhedsfeatures
  • Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    truck ›Det er vigtigt at Normals lager i Hedensted fungerer optimalt i alle arbejdstimer. For at tingene hurtigt kan blive fikset har virksomheden derfor anskaffet en Manitou 170AETJ bomlift og to PB Platforms saxlifte
  • DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    truck ›SPONSORERET INDHOLD: Der mangler mekanikere i gaffeltruckbranchen. Det vil GAFSAM lave om på. Ved DM i Skills 2024 sætter brancheforeningen af gaffeltruckforhandlere og -reparatører derfor fokus på arbejdet som gaffeltruckmekaniker, og på uddannelsen der skal sørge for, at  flere unge vælger vejen ind i gaffeltruckbranchen   
  • Technicon og Toyota indgår samarbejde   

    Technicon og Toyota indgår samarbejde  

    truck ›Ved at forene deres styrker i et tæt samarbejde vil Technicon og Toyota Material Handling Danmark tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede og skalerbare løsninger inden for materialehåndtering
  • LogiMAT når nye højder

    LogiMAT når nye højder

    truck ›Den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring, LogiMAT 2024 er overstået og bød på fremgang på tværs af flere nøgletal
  • Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    truck ›Når Linde-nyhederne dukker op i begyndelsen af 2024 er der ifølge N.C. Nielsen tale om et væld af teknologiske landvindinger, der kan forfine intralogistikken og gøre livet lettere for medarbejdere, der bruger teknologien i hverdagen
  • To nye Manitou til P. Olesen   

    To nye Manitou til P. Olesen  

    truck ›Det familiedrevne nedbrydningsfirma P. Olesen og Sønner har netop investeret i to Manitou rotationsteleskoplæssere, hvoraf den ene kan køres direkte fra kurven. - Arbejdet er gjort lettere, fortæller direktøren