NC Nielsen
Modvægtstruck nr. 1 million produceret hos LindeEt spektakulært, indendørs fyrværkeri markerede det øjeblik, da modvægtstruck nr. 1 mio. fra Linde Material Handlings fabrik i Aschaffenburg forlod samlebåndet.

Modvægtstruck nr. 1 million produceret hos Linde

Linde Material Handling har produceret modvægtstruck på sit produktionsanlæg i Aschaffenburg, Tyskland, siden 1959. For nyligt kørte køretøj nr. 1 million af samlebåndet og er siden blevet overleveret til en spansk kunde.

Selvom en stor fejring måtte aflyses på grund af pandemien, var det et stort øjeblik, da modvægtstruck nr. 1 million kørte af samlebåndet på fabrikken i Aschaffenburg i midten af marts.

Færdiggørelsen af køretøjet, der signalerede en milepæl, blev optaget, så alle kunne følge med, og begivenheden blev fejret med 1 minuts indendørs fyrværkeri med rødt bengalsk lys, stjernekastere, røg og masser af glimmer, der dalede ned omkring tallet ”1.000.000”.

Dagen efter begyndte Linde dieseltrucken sin rejse mod sin fremtidige arbejdsplads hos Colorobbia España S.A. på Spaniens østkyst med underskriften fra samtlige produktionsmedarbejdere skrevet på den. Der kommer den til at indgå i en flåde bestående på 60 køretøjer.

- Vi har nu i 24 år benyttet os af Lindes gaffeltruck og er især glade for truckens brugervenlighed og sikkerhed, siger Gonzalo Trilles de Castro, administrerende direktør for Colorobbia España S.A.

Ifølge ham lægger han lige så stor vægt på at have et pålideligt partnerskab med en virksomhed, der deler hans egen filosofi om bæredygtighed, innovation og teknologi.

- Alt dette er en garanti for langvarig succes, som vi deler med vores kunder som en konkurrencemæssig fordel.

Modvægtstruck nr. 1 million fra Linde Material Handlings hovedkvarter i Aschaffenburg repræsenterer det seneste højdepunkt i virksomhedens historie, som strækker sig over mere end 60 succesrige år.

 

 

Colorobbia España S.A (f.l.t,r.): Edoardo Bocini, bestyrelsesmedlem, Colorobbia, Gonzalo Trilles de Castro, administrerende direktør, Colorobbia, Paulina Juárez, Vice President, KION ITS Iberia, Jaime Gener, direktør, Linde Material Handling Iberica, Ventura Fraile, administrerende direktør, Ventocar, autoriseret forhandler, Linde Material Handling Iberica.

Specialisterne i intern logistik kunne med ”Hubtrac”, Lindes første gaffeltruck, tilbyde et teknologisk alternativ til de køretøjer til håndteringsopgaver, som indtil da havde været svære at betjene, da de typisk havde en kobling og et gearskifte, der fungerede i ryk.

Takket være den innovative, hydrostatiske transmission, som gjorde det muligt at montere en dobbeltpedal, var denne forløber perfekt til at hente og lagre varer og til at læsse og aflæsse lastbiler.

Det var ikke nødvendigt at skifte gear, når der skulle køres frem og tilbage, og derfor kunne begge fødder hvile i en afslappet position på den respektive pedal.

Allerede dengang var resultatet større effektivitet i håndteringen af varer, og køretøjet har lige siden været kendetegnende for alle Lindes modvægtstruck - uanset om de drives af forbrændingsmotorer eller el-motorer.

I dag fortsætter Linde Material Handling med at sætte de teknologiske standarder for branchen og tilpasser sine truck til fremtiden, bl.a. gennem et bredt udvalg af energityper, intelligente assist-systemer og digitale løsninger som standard.

- Vores mål er at gøre det muligt for vores kunder at gøre deres håndteringsprocesser så effektive og sikre som muligt, så de kan fokusere endnu mere på deres kerneforretningsområde”, siger Stefan Prokosch, Senior Vice President Brand Management hos Linde Material Handling.

- Med overbevisende og markedsledende produkter, stiler vi allerede efter den næste milepæl i vores virksomheds historie, nemlig lanceringen af Lindes nye generation el-gaffeltrucks til juni i år.

-hawin

 

3/5 2021
  • Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    truck ›Kim Ebbe Jakobsen fra Odense skal være med til yderligere at styrke den kommercielle profil hos markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg i et marked med voksende efterspørgsel på lagerautomation og softwareløsninger
  • Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    truck ›Sikkerhed for medarbejderne er afgørende i et travlt lagermiljø, hvor der stilles krav om både hurtig, effektiv og præcis varetransport. Netop sikkerheden er i fokus hos Linde, der lige nu lancerer en række innovative palleløftere, stablere og dobbeltstablere med en særligt beskyttet platform og nye sikkerhedsfeatures
  • Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    truck ›Det er vigtigt at Normals lager i Hedensted fungerer optimalt i alle arbejdstimer. For at tingene hurtigt kan blive fikset har virksomheden derfor anskaffet en Manitou 170AETJ bomlift og to PB Platforms saxlifte
  • DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    truck ›SPONSORERET INDHOLD: Der mangler mekanikere i gaffeltruckbranchen. Det vil GAFSAM lave om på. Ved DM i Skills 2024 sætter brancheforeningen af gaffeltruckforhandlere og -reparatører derfor fokus på arbejdet som gaffeltruckmekaniker, og på uddannelsen der skal sørge for, at  flere unge vælger vejen ind i gaffeltruckbranchen   
  • Technicon og Toyota indgår samarbejde   

    Technicon og Toyota indgår samarbejde  

    truck ›Ved at forene deres styrker i et tæt samarbejde vil Technicon og Toyota Material Handling Danmark tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede og skalerbare løsninger inden for materialehåndtering
  • LogiMAT når nye højder

    LogiMAT når nye højder

    truck ›Den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring, LogiMAT 2024 er overstået og bød på fremgang på tværs af flere nøgletal
  • Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    truck ›Når Linde-nyhederne dukker op i begyndelsen af 2024 er der ifølge N.C. Nielsen tale om et væld af teknologiske landvindinger, der kan forfine intralogistikken og gøre livet lettere for medarbejdere, der bruger teknologien i hverdagen
  • To nye Manitou til P. Olesen   

    To nye Manitou til P. Olesen  

    truck ›Det familiedrevne nedbrydningsfirma P. Olesen og Sønner har netop investeret i to Manitou rotationsteleskoplæssere, hvoraf den ene kan køres direkte fra kurven. - Arbejdet er gjort lettere, fortæller direktøren