ncnielsen
ncnielsen

 

Ny Cat Lift truckserie fra Rocla

Ny Cat Lift truckserie fra Rocla

Rocla præsenterer det nyeste skud på stammen i sit Cat Lift Trucks produktsortiment med en helt ny 1.4 til 2.0 tons 48V 3- og 4-hjulet elektrisk gaffeltruckserie

Den nye gaffeltruckserie EP14-20A(C)N(T) har mange styrker, som genkendes ved storebroren 80V Cat EP25-35(C)N. Serien yder stor produktivitet og har et stærkt potentiale til glæde for operatøren og driften.

Med det lave støjniveau og energiforbrug, fleksible manøvredygtighed samt store sikkerhedsfunktioner, er man garanteret en truck med høj kvalitet.

Intelligent styresystem

Truckens styresystem følger operatørens anvisninger og tilpasser sig automatisk operatørens ønsker og behov. Med sin ergonomi Er den nem at bruge i krævende anvendelsesområder.

Derudover er operatøren perfekt placeret til at betjene trucken med fuldt udsyn til lasten, samtidig med at sikkerhedsfunktionerne og de ergonomiske betjeningsanordninger giver operatøren kontrol og komfort, der forbedrer og effektiviserer ydeevnen.

Fleksibel og holdbar

Gaffeltruckserien er udstyret med den nyeste styreteknologi, der maksimerer fleksibiliteten og produktiviteten i trange områder fordi manøvredygtigheden er i top.

De automatiske hjælpemidler med et intelligent hydrauliksystem holder lasthåndteringen sikker, stabil og præcis, uanset liftens højde eller belastning.

Systemer og komponenter er robuste og nemme at vedligeholde og sørger for høj driftseffektivitet. Holdbarheden og driftsøkonomien bidrager derfor til at gøre erhvervelsen af trucken til en god investering.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

21/8 2018

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder