NC Nielsen
Ny Yale-plukketruck kan også læsse lastbiler

Ny Yale-plukketruck kan også læsse lastbiler

Yale udvider sortimentet af fleksibelt lagerudstyr med tilføjelsen af en ny plukketruck, der også kan læsse lastbiler

Yales nye MO 20-30X-serie er skræddersyet til at styrke dynamiske lager- og intralogistiske aktiviteter.

De nye maskiner i truckserien optimerer effektiviteten ved vareplukning.

Samtidig reducerer de omkostningerne, fordi maskinerne også er i stand til at læsse og tømme lastbilerne.

- Lagre søger hele tiden måder at plukke flere ordrer mere effektivt. Ikke mindst fordi detail- og e-handelsindustrierne fortsætter med at vækste, siger Monica Radavelli, produktchef hos Yale.

Multifunktionel løsning
Hun forklarer, at gentænkning af materialehåndtering og dens anvendelse åbner store muligheder.

Blandt andet for at udvikle intralogistiske aktiviteter og skabe muligheder for at imødekomme deadlines, samtidig med at man skal navigere i de stigende omkostninger.

Yales MO20-30X-serie har en løftekapacitet fra to til tre ton og omfatter mange af de typiske funktioner fra en traditionel Yale lavtløftende plukketruck.

Maskinerne i serien har den ekstra smidighed, som er nødvendig, når man losser og læsser lastbilerne.

Et smart design, der sørger for en god ergonomisk position til operatørerne og omfatter forbedret frihøjde, gør det muligt at bruge trucken på ramper.

Færre truck på lageret
Den nye Yale-løsning effektiviserer den samlede varehåndtering, fordi den muliggør pluk af ordrer, som derefter læsses direkte på lastbilen.

Da man ikke har brug for flere forskellige trucktyper for at flytte godset, sparer det tid og reducerer antallet af nødvendige trucks til de forskellige aktiviteter.

Det sørger for at lagre og logistikcentre bedre kan kontrollere deres omkostningerne.

- Den nye Yale plukketruck er en multifunktionel løsning, der gør virksomhederne mere fleksible og bidrager dermed til at øge lageroperationernes hastighed, fortsætter Monica Radavelli.

Yderligere fleksibilitet understøttes af forskellige gaffellængder og -højder, samt køreindstillinger. For at sikre at føreren kan arbejde effektivt, har designet af den nye plukketruck også et stærkt fokus på ergonomi.

Den rummelige platform sørger for, at føreren har en komfortabel position, som er strategisk placeret for at give optimalt udsyn over lageret under transport.

Et bredt udvalg af muligheder
Justerbar styrekontroller giver føreren mulighed for nemt at tilpasse højden efter de personlige præferencer. Samtidig sikrer designet af styrestangshovedet en problemfri betjening.

- For at kunne imødekomme behovene i forskellige intralogistiske miljøer er det afgørende, at den nye plukketruck tilbyder et bredt udvalg af muligheder, forklarer Monica Radavelli.

Hun fortsætter:

- For eksempel kan den specificeres med Yale Smart Lift-funktionen. Den gør det muligt at løfte lasten og begynde at transportere pallen, før den er fuldt løftet.

Flere truckførere synes ofte, at det er en nyttig tilføjelse, som understøtter produktiviteten.

Batteri og motorrum bag føreren
Nyt førerrumsdesign med batteriet og motorrummet bag føreren er også blandt de nye tiltag. Dermed kører trucken med gaflerne efter sig.

Og for yderligere at forbedre føreroplevelsen kan man også vælge mellem integrerede lygter, ergonomiske håndtag med hjælpeknapper til løft/sænkning for at lette pallehåndteringen, når man læsser en lastbil.

En udgave af plukketrucken til brug i kølehuse er også lanceret.

Yale Vision-telematiksystemet er også tilgængeligt. Det hjælper lageret og logistikcentret med at styre deres flåde, optimere udnyttelsen af maskinerne og forudse vedligeholdelsesbehov.

Sammen med støtten fra netværket af uafhængige lokale Yale-forhandlere hjælper det med at øge oppetiden og støtte hurtige intralogistiske operationer for at holde trit med efterspørgslen.

I Danmark er det Tektra, som forhandler Yales store sortiment af gaffel- og warehousetruck.

-hawin

 

 

 

2/7 2024
  • DB Schenker indfører AGV'er på terminalen i Borås

    DB Schenker indfører AGV'er på terminalen i Borås

    truck ›Seks automated guided vehicles, AGV'er fra Jungheinrich skal effektivisere produktiviteten, forbedre sikkerheden og reducere produktionsskader hos DB Schenker i Borås i Sverige
  • Cobotics.dk lanceret på det danske marked

    Cobotics.dk lanceret på det danske marked

    truck ›Virksomheden har etableret sig i Kastrup og tilbyder en bred vifte af intelligente robotter, der er designet til at samarbejde med mennesker på tværs af brancher fra lagre og detailhandel til sundhedssektoren
  • Tank den billigste strøm med NCN Energy Timer

    Tank den billigste strøm med NCN Energy Timer

    truck ›N.C. Nielsen har gjort det nemt at tage et grønt valg og energioptimere opladningen. De er nu klar til at introducere en nyudviklet løsning, som præsenteres under navnet NCN Energy Timer. Den hjælper kunderne med at oplade batterierne til logistikmaskinerne, når strømmen er billigst eller mest CO2-venlig og tilmed er det muligt at få måledata til ESG-rapporteringen
  • Ny Baoli-forhandler i Nordjylland

    Ny Baoli-forhandler i Nordjylland

    truck ›Virksomheden Nordmas, som blev etableret i 2019 i Haverslev syd for Aalborg, bliver fremover forhandler af både trucks og øvrige produkter, meddeler Baoli Danmark
  •  SICK Nova finder vej til 3D-applikationer

    SICK Nova finder vej til 3D-applikationer

    truck ›Med den nye Nova support til RULER3000 bliver hurtige, præcise high-end 3D-visionsapplikationer tilgængelige for både eksperter og ikke-eksperter. Inden for få minutter kan brugere implementere tilpassede applikationer og inspicere detaljer i bemærkelsesværdige hastigheder
  • Kohberg har forbedret arbejdsmiljøet med brugen af robotter

    Kohberg har forbedret arbejdsmiljøet med brugen af robotter

    truck ›Bageriet har igenne årene taget robotter og automatisering til sig for at forbedre både arbejdsforholdene og produktionen. Sammen med seks andre virksomheder deler Kohberg sine erfaringer i en rapport af Teknologisk Institut, som også har produceret en video fra brødproduktionen:
  • Modula introducerer automatisk system til palleopbevaring

    Modula introducerer automatisk system til palleopbevaring

    truck ›Italienske Modula Pallet er et automatiseret, pladsbesparende system til at opbevare europaller i højden på en fleksibel, hygiejnisk og sikker måde. Nu kommer det til Danmark
  • Når støjniveauet er altafgørende for hverdagens arbejdsopgaver

    Når støjniveauet er altafgørende for hverdagens arbejdsopgaver

    truck ›Når man sidder 10 timer om dagen i en dozer, skal komforten, støjniveauet og maskinens evner være i top. Det er Komatsu dozer D71PXi-24 ifølge Dansk Miljø og Genbrug