ncnielsen
ncnielsen

 

Rustfri Logitilt fra Logitrans

Rustfri Logitilt fra Logitrans

Rustfri Logitilt løfter og vipper kasser og bokse op til 90 grader og letter de ergonomiske forhold for medarbejdere i bl.a fødevareindustrien

Hygiejnisk, praktisk, korrosionsbestandig og fleksibel er nogle af de egenskaber, Logitrans' rustfri tilt er udstyret med.

Logitilt er en korrosionsbestandig løsning, når bokse på paller skal løftes og tiltes samtidig med, at brugeren skal sikres en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Med sin IP-værdi på 44, egner den sig til fødevareindustrien og andre industrier, som har brug for hjælpemidler i rene miljøer.

 - Vores rustfri Logitilt er specielt udviklet til hygiejnekrævende miljøer, hvor det er vigtigt at kunne holde overfladen ren på håndtag og gafler, der kan komme i direkte kontakt med de varer, der skal håndteres, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans A/S, og tilføjer:

- Flere og flere virksomheder får øjnene op for betydningen af forbedret ergonomi på arbejdspladsen. Med vores rustfri Logitilt kan virksomheder i levnedsmiddelbranchen nu også gøre noget for at undgå arbejdsskader hos deres medarbejdere.

I fødevareindustrien har medarbejderne ofte behov for at løfte, vippe, tømme og transportere kasser eller gitterbokse. Med Logitilt kan det gøres på en ergonomisk korrekt måde, fordi brugeren let og ubesværet kan løfte boksen, vippe den og nå bunden af den uden at overanstrenge ryggen.

Logitilt har et kompakt design og en lav egenvægt, og den kan derfor anvendes mellem maskiner og transportbånd, hvor der ofte er meget lidt gangplads. Løftekapaciteten er 1000 kg, og gaflerne kan vippes helt op til 90º. Den tiltede løftehøjde kan reguleres fra 750 til 950 mm, så arbejdshøjden er den rigtige, uanset om man sidder eller står.

Gaffelchassiset er lavet af syrefast stål (AISI 316), spindler, skruer og håndtag er lavet af rustfrit stål (AISI 303/304) og alle lejer er gummi-forseglede. Alle andre dele er kromateret.

-lipe

Læs mere om truck & intern transport

25/5 2018

Mest læste


Seneste nyheder