NC Nielsen
Scantruck har nu 50 udekørende servicemontører
Scantruck A/S har endnu engang forøget sin afdeling af servicemontører, der nu har rundet 50. En af de senest ansatte er 30-årige Andreas Hammer.

Scantruck har nu 50 udekørende servicemontører

Scantruck har en af Danmarks største flåder af servicevogne og -montører, og nu er den blevet endnu større. Forøgelsen er en understregning af Scantrucks ambitiøse servicekoncept.

Markedet udvikler sig fortsat i den rigtige retning for Scantruck A/S. Den danske importør og forhandler af de anerkendte maskinmærker Manitou, Komatsu, Weycor, McCloskey, PB Platforms, GMG og Platform Basket har endnu engang forøget sin serviceafdeling, som nu består af 50 udekørende servicemontører til entreprenør- og landbrugsmaskiner fordelt i hele Danmark.

Detbetegner Scantruck selv som lidt af en milepæl. I forvejen havde Scantruck Danmarks største flåde af servicevogne, og den seneste forøgelse understreger det fokus, som Scantruck generelt har på service af sine kunders materiel uanset mærket.

En entreprenør- eller landbrugsmaskine er dyrest, når den ikke er funktionsdygtig, og her træder Scantruck til som en pålidelig, hurtig og effektiv servicepartner, der er tilgængelig døgnet rundt.

- Reparationer og nedetid er en stor gene for alle virksomheder, og derfor har Scantruck skabt et servicekoncept med hurtig reaktionsevne, hvis skaden er sket. Vores servicemontører medbringer et stort lager af reservedele og værktøj, som gør dem i stand til at udbedre størstedelen af problemerne på stedet, forklarer Steen Kjær, servicechef hos Scantruck.

- Størstedelen af vores kunder har en serviceaftale, der sikrer, at maskinen løbende serviceres og holdes køreklar af vores kompetente montører, supplerer Steen Kjær.

Alle montørerne er specialiserede på maskintyper og opdateres løbende på den nyeste viden og teknologi, hvilket sikrer kunderne den optimale hjælp ved nedetid.

Andreas Hammer er specialiseret i maskiner fra Manitou, som Scantruck A/S er importør og forhandler af i Danmark.

Er der behov for andre reservedele, end de gængse, som montørerne altid har med sig, bliver de leveret hos den relevante montør i løbet af natten, så de kan monteres næste dag.

Stor faglighed og kollegial opbakning

En af de nye montører er 30-årige Andreas Hammer. Han blev ansat i slutningen af september, og med hjemmet i Hedensted som dagligt startsted servicerer han Scantrucks kunder i Østjylland.

- Jeg er udlært landbrugs-maskinmekaniker og har flere års erfaring med forskellige maskintyper i alle størrelser. Hos Scantruck er jeg på "rødt hold" - dvs. jeg primært arbejder med Manitou, siger Andreas Hammer.

Han er alene i bilen, når han kører rundt til kunderne, men kollegerne er blot et opkald væk.

- Jeg taler dagligt med andre af Scantrucks montører. Som nyansat har jeg mange spørgsmål, så jeg ringer også selv og spørger, hvis jeg er i tvivl om noget. Jeg har en stor faglig hjælp tilgængelig i dem, og desuden taler jeg med min serviceleder dagligt. Hun giver en status på de kommende dage, og vi aftaler mine opgaver. Jeg har stor frihed til selv at disponere min arbejdstid hos Scantruck, så mit privatliv med to små børn fungerer optimalt, siger Andreas Hammer.

-hawin

 

 

18/11 2020
  • Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    truck ›Kim Ebbe Jakobsen fra Odense skal være med til yderligere at styrke den kommercielle profil hos markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg i et marked med voksende efterspørgsel på lagerautomation og softwareløsninger
  • Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    truck ›Sikkerhed for medarbejderne er afgørende i et travlt lagermiljø, hvor der stilles krav om både hurtig, effektiv og præcis varetransport. Netop sikkerheden er i fokus hos Linde, der lige nu lancerer en række innovative palleløftere, stablere og dobbeltstablere med en særligt beskyttet platform og nye sikkerhedsfeatures
  • Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    truck ›Det er vigtigt at Normals lager i Hedensted fungerer optimalt i alle arbejdstimer. For at tingene hurtigt kan blive fikset har virksomheden derfor anskaffet en Manitou 170AETJ bomlift og to PB Platforms saxlifte
  • DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    truck ›SPONSORERET INDHOLD: Der mangler mekanikere i gaffeltruckbranchen. Det vil GAFSAM lave om på. Ved DM i Skills 2024 sætter brancheforeningen af gaffeltruckforhandlere og -reparatører derfor fokus på arbejdet som gaffeltruckmekaniker, og på uddannelsen der skal sørge for, at  flere unge vælger vejen ind i gaffeltruckbranchen   
  • Technicon og Toyota indgår samarbejde   

    Technicon og Toyota indgår samarbejde  

    truck ›Ved at forene deres styrker i et tæt samarbejde vil Technicon og Toyota Material Handling Danmark tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede og skalerbare løsninger inden for materialehåndtering
  • LogiMAT når nye højder

    LogiMAT når nye højder

    truck ›Den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring, LogiMAT 2024 er overstået og bød på fremgang på tværs af flere nøgletal
  • Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    truck ›Når Linde-nyhederne dukker op i begyndelsen af 2024 er der ifølge N.C. Nielsen tale om et væld af teknologiske landvindinger, der kan forfine intralogistikken og gøre livet lettere for medarbejdere, der bruger teknologien i hverdagen
  • To nye Manitou til P. Olesen   

    To nye Manitou til P. Olesen  

    truck ›Det familiedrevne nedbrydningsfirma P. Olesen og Sønner har netop investeret i to Manitou rotationsteleskoplæssere, hvoraf den ene kan køres direkte fra kurven. - Arbejdet er gjort lettere, fortæller direktøren