jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Scantruck har sat spaden i jorden ved Stockholm

Scantruck har sat spaden i jorden ved Stockholm

Selv om de har maskinkraft til overflod, foregik det med en god, gammeldags spade, da to markante aktører på det svenske maskinmarked sammen satte byggeriet af et svensk domicil i gang ved Stockholm

Danske Scantrucks svenske datterselskab har forhandlingen af Manitou-teleskoplæssere og Mustang-læssemaskiner i Sverige. Og Scantruck AB bygger nu et nyt domicil i Rosersberg mellem Stockholm og Arlanda Lufthavn, hvor den svenske Komatsu-importør Söderberg & Haak Maskin AB flytter med ind som lejer i nybyggeriet.

Bygningen på i alt 3000 kvadratmeter kommer til at rumme værksteder, reservedelslagre, kontorer og personalefaciliteter for både Scantruck og Söderberg & Haak. De to virksomheder bliver fælles om udstillingslokale og showroom og tillige en stor spulehal. Udendørs får både ejer og lejer god plads på den i alt 13.000 kvadratmeter store grund.

- Byggeriet afsluttes midt i februar 2018, og så får både vi og Söderberg & Haak travlt med at indrette og gøre alt klar til åbning den 1. marts. Vi har set frem til byggestarten med stor forventning, og nu bliver de næste otte måneder endnu mere spændende. For både Scantruck og Söderberg & Haak får det stor betydning, at vi fremover vil kunne betjene og servicere vore kunder under helt optimale forhold, siger Scantrucks svenske chef, Anker B. Lemvig, der er Business Manager Sweden.

Scantrucks bestyrelsesformand, Poul Nielsen, havde taget turen til Stockholm for at tage første spadestik sammen med Söderberg & Haaks administrerende direktør, Hans Ripa.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

27/7 2017

Mest læste


Seneste nyheder