jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Største lithium-ion-kontrakt nogensinde til Jungheinrich

Største lithium-ion-kontrakt nogensinde til Jungheinrich

Leverandøren og producenten af løsninger til intern transport og intralogistik, Jungheinrich, har modtaget en ordre på over 1.000 truck, der alle er udstyret med lithium-ion batterier

Lithium-ion-teknologien er en af drivkræfterne i den stigende efterspørgsel på elektriske truck. Det mærker man hos Jungheinrich, som var en af de første leverandører der lancerede lithium-ion batteridrevne warehousetruck på logistikmarkedet.

Ordren på de 1.000 lithium-ion truck er da også Jungheinrichs største ordre nogensinde. Den internationale kunde, som vil benytte køretøjerne i lagerbygninger og shipping centre i Storbritannien, Frankrig, Italien og Tyskland, ønsker at forblive anonym indtil videre.

Flere end 700 af de 1.000  industrielle truck består af ordreplukkere designet til brug i pakhuse med smalle gange.

- Jungheinrich er den ubestridte nummer et når det handler om industrielle truck, der kører på lithium-ion batterier, siger dr. Lars Brzoska, medlem af direktionen for Jungheinrich og ansvarlig for marketing & salg.

Han fortsætter:

- Denne ordre sætter en ny milepæl for elektro-mobilitet og understreger Jungheinrichs uovertruffne beherskelse af lithium-ion-teknologien.

Jungheinrich er i øjeblikket den eneste gaffeltruckproducent, som producerer sine egne lithium-ion batterier.

-hawin

 

Læs mere om truck & intern transport

8/8 2017

Mest læste


Seneste nyheder