ncnielsen
ncnielsen

 

Super Dæk Service i Frederikshavn gearer op på det tunge

Super Dæk Service i Frederikshavn gearer op på det tunge

Dæk- og autoværkstedet har fleredoblet kvadratmeterne med flytning. Det giver muligheder for flere udvidelser og vækst

Flytningen fra Elmevej 2 tæt på centrum til Grønlandsvej 10 i Frederikshavn vest er sket den 1. april.

- Det giver os helt nye muligheder. Vi får 1.900 kvadratmeter dækværksted, autoværksted, lager og kundemodtagelse på Grønlandsvej. Det er fire gange mere plads, end vi har i dag på Elmevej. Desuden er der store udenomsarealer, så vi får de bedste muligheder for at udvikle forretningen og vækste, siger afdelingsleder Søren Bødker.

Gennemgribende renovering
Frederikshavn afdelingen, af den landsdækkende kæde med 65 dæk- og autoværksteder, har haft et travlt 2019. Søren Bødker og hans fire medarbejdere har holdt forretningen kørende på Elmevej samtidig med, at der har været rygende travlt med ombygningen på Grønlandsvej. Her, hvor tidligere lastvognsværkstedet Børge Sørensen og senest VVS- og kloakfirmaet Aqua Service har haft adresse, har bygningerne gennemgået en gennemgribende renovering og ombygning til et moderne dæk- og autoværksted.

- Alt er renoveret og fremstår i dag som et tiptop moderne dæk- og autoværksted. Som del af Super Dæk Service kæden har vi et solidt bagland, og der er investeret stort i ni nye lifte og alt i det bedste udstyr til blandt andet motortest og 4-hjulsudmåling, lyder det fra Søren Bødker.

Gearer op på 'det tunge'
Super Dæk Service Frederikshavn klarer foruden dæk- og autoservice til alle last-, person- og varevogne også service og reparation af alle bilmærker - person og varevogne - i lige så høj kvalitet som de autoriserede værksteder samtidig med, at fabriksgarantien opretholdes.

- Desuden sælger og monterer vi også dæk til erhvervs- og landbrugskøretøjer, herunder busser, trucks, gyllevogne og mejetærskere samt park- og skovmaskiner. Vi har en ambition om at vokse os større i Frederikshavn, og med nu to lastvognsbaner og udstyr og ekspertise til at håndtere selv de største hjul samt rigeligt med værkstedplads er vi klar til at geare op også på det 'tunge' område, siger afdelingslederen.

Søren Bødker, 40 år, har solide rødder i den lokale autobranche. Han drev i fem år autoværkstedet Auto-S i Frederikshavn, som i efteråret 2018 overgik til Super Dæk Service i forbindelse med, at han kom til Frederikshavn afdelingen. Her har han nu afløst afdelingslederen gennem mange år, Kim 'Superdæk' Larsen, som af hensyn til helbredet har ønsket at neddrosle sit arbejdsliv. Men Kim Larsen bliver i afdelingen de næste par år som backup for Søren Bødker.

 

Fakta Super Dæk Service
Super Dæk Service er med 65 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet og 375 medarbejdere en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder, som servicerer både private, virksomheder, industrien og landbruget. Visionen er at være branchens bedste, og SDS visionen skal nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.

-lipe

Læs mere om truck & intern transport

12/4 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed