Terberg i tredje generation hos Color LineN.C. Nielsen og Color Line indgår ny samarbejdsaftale, hvor 18 fabriksnye Terberg terminaltraktorer løbende sættes i drift på rederiets havneterminaler. Her er det driftchefen, Claus Rosenberg.

Terberg i tredje generation hos Color Line

Det norskejede rederi Color Line har indgået aftale med N.C. Nielsen om levering af 18 fabriksnye Terberg terminaltraktorer. De nye maskiner bliver gradvist implementeret på havneterminalerne i Hirtshals og henholdsvis Kristiansand, Larvik og Oslo i Norge

De 16 Terberg RT terminaltraktorer har primært til opgave at køre løstrailere af og på Color Lines hurtigfærger, der kun ligger til kaj en times tid. Så er der for alvor rush hour på havnen, hvor både personbiler, passagerer, lastbiler og løstrailere skal byttes ud på færgen – og her kommer Terberg ind i billedet som den hårdtarbejdende transportør i aktion.

I Hirtshals findes tilmed Color Lines store centralkøkken og centrallager, hvorfra provianten sendes af sted til havneområdet med de to Terberg YT\'ere. De ligger i fast pendulfart mellem centrallager og havneområdet, hvor tonstunge containere køres hen til kajkanten og fires direkte op i højden med alt fra toldfrie varer, over toiletartikler til diverse madvarer, der sælges om bord på færgen.

Rental med fuld service

Hos Color Line er der stor tilfredshed med den indgåede samarbejdsaftale. Rederiet har under-skrevet en rental aftale med fuld service på Terberg-maskinerne, hvilket er sund forretningslogik hos et rederi med høj kvalitetskrav til den interne logistik:

– Vi er meget tilfredse med Terberg-maskinerne fra N.C. Nielsen. Vi har at gøre med en meget løsningsorienteret samarbejdspartner, som har stor forståelse for vores virksomhed. Det er langt fra tilfældigt, at vi nu for tredje gang vælger Terberg, da det er 'value for money' for os. Der er fuld gennemskuelighed i aftalen og med et fast månedligt beløb har vi en budgetmæssig fordel, som vi sætter stor pris på, udtaler Claus Rosenberg, som er driftchef terminal & kaj/PFSO hos Color Line.

Ugentlig service

Med i aftalen er en servicedel, hvor N.C. Nielsens lokale servicemontør kommer forbi hver uge. Maskinerne serviceres løbende og er altid klar til kamp på havnen, og førerne kan hele tiden få ordnet diverse 'småting', hvis et sidespejl skal tilrettes eller et dæk skal skiftes. Servicen gælder også de udstationerede Terberg-maskiner i Norge, der sejles til Hirtshals fra Kristiansand eller Larvik, når der er behov for service.

– Vi er stolte over at kunne levere Terberg terminaltraktorer til Color Line gennem så mange år. De mange anløb og aktiviteter på havneområdet stiller store krav til materiellet. Det skal være hurtigt, enkelt og effektivt at bytte løstrailere på færgerne og Terberg terminaltraktorerne er nærmest som skabt til denne opgave, udtaler produktchef Bo Nørgaard fra N.C. Nielsen, som har forhandlet kontrakten på plads med Color Line.

-hawin

 

 

Læs mere om truck & intern transport

5/5 2017

Mest læste


Seneste nyheder

 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • BITO Lagerteknik

  BITO Lagerteknik

  Pluk-og lagerløsninger i tysk topkvalitet. 5 års garanti på plastkasser.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Danske Fragtmænd

  Danske Fragtmænd

  Lagerhotel med All Inclusive