NC Nielsen
TM Entreprenør: “De store maskiner holder hjulene i gang i min virksomhed”Thomas Mejlkjær har flere Komatsu-maskiner, som han bruger i sit arbejde med at udføre kloak- anlægs- og støbearbejde samt gravearbejde.

TM Entreprenør: “De store maskiner holder hjulene i gang i min virksomhed”

Thomas Mejlkjær, indehaver af TM Entreprenør, er dybt afhængig af, at hans maskiner, heriblandt to Komatsu PC240LC-11 gravemaskiner, kører stabilt, så han kan udføre sine mange opgaver

Når ordrebogen er fyldt hos TM Entreprenør, som er specialist i byggemodning og byggeprojekter, kræver det både store og pålidelige maskiner.

Det er en nødvendighed, for at virksomheden kan sikre, at alle opgaver og tidsplaner bliver overholdt, når der skal udføres kloak- anlægs- og støbearbejde samt gravearbejde.

Thomas Mejlkjær, indehaver af TM Entreprenør, har blandt andet to Komatsu PC240LC-11 gravemaskiner på 26 tons, hvoraf han købte den seneste i slutningen af 2023. Derudover har han flere andre Komatsu-maskiner – alle leveret af Scantruck.

- Vores Komatsu PC240LC-11 gravemaskiner er meget vigtige – de er med til at holde hjulene i gang i min virksomhed.

- Komatsuen er yderst stabil, og den gør lige præcis det, jeg har behov for – uanset hvilken opgave det er i forbindelse med, siger Thomas Mejlkjær, som blandt andet bruger maskinen til at blande kalk i jorden og på den måde gøre den genanvendelig.

Det er salgskonsulent hos Scantruck, Kurt Møller, som har solgt ham maskinerne.

- Der er ingen tvivl om, at Komatsu-maskinerne er driftssikre, og at de er med til, at TM Entreprenør kan udføre sit arbejde, fortæller Kurt Møller.

Vigtig maskinstyring
I sine gravemaskiner har Thomas Mejlkjær 3D-maskinstyring fra Topcon, hvilket han er dybt afhængig af fungerer. Data til maskinerne laver han i stor udstrækning selv.

TM Entreprenørs Komatsu-maskiner bliver flittigt brugt. Her er det maskinfører Morten til venstre og indehaver af TM Entreprenør, Thomas Mejlkjær til højre.

- Scantruck leverer et virkelig godt system med en god backup, og jeg har fået rigtig god vejledning.

- Hvis der for eksempel er udfald på GPS-signalet, så løser Scantruck det med det samme – der bliver rykket på det og sendt en montør ud, hvis det er nødvendigt.

- Det er vigtigt for mig, at det fungerer, for ellers kan jeg ikke udføre mine opgaver, siger Thomas Mejlkjær og sender roser i retningen af Scantrucks Smart Construction-afdeling.

Også salgskonsulent Kurt Møller, som er tidligere tekniker, får roser med på vejen.

- Han er rigtig god til at hjælpe med den tekniske support. Han kender opbygningen af maskinerne helt ned i detaljerne, så han kan altid hjælpe. Det er en stor gevinst for mig, siger Thomas Mejlkjær.


Stor begejstring
I det hele taget er han meget begejstret for den vejledning og ekspertise, han bliver mødt med hos Scantruck.

- Jeg får altid rigtig god behandling. Selv om jeg har en lille entreprenørvirksomhed, bliver jeg altid taget alvorligt - også selv om jeg ikke har 50 maskiner, siger Thomas Mejlkjær, der har fået 15 medarbejdere ombord, siden han blev selvstændig for fire år siden.

Egentlig begyndte han virksomheden sammen med to kammerater for fem år siden, men efter et år var der kun ham tilbage.

- Da jeg begyndte for mig selv i virksomheden, fik jeg god vejledning af Kurt Møller, og han har hjulpet mig med at skaffe de helt rigtige maskiner til TM Entreprenør. Sidenhen er min virksomhed blevet større, og jeg har altid fået gode råd om alle de maskiner, jeg har købt hos Scantruck, fortæller han.

Seneste tiltag
I begyndelsen af 2024 har TM Entreprenør ApS udvidet området med kalkstabilisering, så det nu også omfatter et komplet anlæg for nedfræsning af kalkblandingen.

Udvidelsen er sket, da der er kommet øget fokus på genanvendelse af materialer til gavn for både økonomi og den grønne omstilling.

-hawin


 
FAKTA:

  • TM Entreprenør ApS har to Komatsu PC240LC-11 gravemaskiner, samt blandt andet to Komatsu gravemaskiner på 14 tons og en dozer
  • Komatsu PC240LC-11 gravemaskine har en vægt på 26,2 tons
  • Motoren er en Komatsu Stage V
  • Gravemaskinen har en rækkevidde på 10,58 meter
  • Komatsu PC240LC-11 gravemaskinen har en max gravedybde på 7,32 meter og en pumpekapacitet på 2 × 237,5 ltr./min.
18/3 2024
  • Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    truck ›Kim Ebbe Jakobsen fra Odense skal være med til yderligere at styrke den kommercielle profil hos markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg i et marked med voksende efterspørgsel på lagerautomation og softwareløsninger
  • Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    truck ›Sikkerhed for medarbejderne er afgørende i et travlt lagermiljø, hvor der stilles krav om både hurtig, effektiv og præcis varetransport. Netop sikkerheden er i fokus hos Linde, der lige nu lancerer en række innovative palleløftere, stablere og dobbeltstablere med en særligt beskyttet platform og nye sikkerhedsfeatures
  • Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    truck ›Det er vigtigt at Normals lager i Hedensted fungerer optimalt i alle arbejdstimer. For at tingene hurtigt kan blive fikset har virksomheden derfor anskaffet en Manitou 170AETJ bomlift og to PB Platforms saxlifte
  • DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    truck ›SPONSORERET INDHOLD: Der mangler mekanikere i gaffeltruckbranchen. Det vil GAFSAM lave om på. Ved DM i Skills 2024 sætter brancheforeningen af gaffeltruckforhandlere og -reparatører derfor fokus på arbejdet som gaffeltruckmekaniker, og på uddannelsen der skal sørge for, at  flere unge vælger vejen ind i gaffeltruckbranchen   
  • Technicon og Toyota indgår samarbejde   

    Technicon og Toyota indgår samarbejde  

    truck ›Ved at forene deres styrker i et tæt samarbejde vil Technicon og Toyota Material Handling Danmark tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede og skalerbare løsninger inden for materialehåndtering
  • LogiMAT når nye højder

    LogiMAT når nye højder

    truck ›Den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring, LogiMAT 2024 er overstået og bød på fremgang på tværs af flere nøgletal
  • Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    truck ›Når Linde-nyhederne dukker op i begyndelsen af 2024 er der ifølge N.C. Nielsen tale om et væld af teknologiske landvindinger, der kan forfine intralogistikken og gøre livet lettere for medarbejdere, der bruger teknologien i hverdagen
  • To nye Manitou til P. Olesen   

    To nye Manitou til P. Olesen  

    truck ›Det familiedrevne nedbrydningsfirma P. Olesen og Sønner har netop investeret i to Manitou rotationsteleskoplæssere, hvoraf den ene kan køres direkte fra kurven. - Arbejdet er gjort lettere, fortæller direktøren