NC Nielsen
Verdensnyhed fra N.C. NielsenHH Tower Mover er som skabt til transport af fx vindmølletårne, betonrør, skibe eller store maskinkomponenter. Den mobile løftemaskine er sikker, fleksibel og manøvredygtig under ekstreme forhold.

Verdensnyhed fra N.C. Nielsen

Nu kan N.C. Nielsen tilbyde en række nye maskintyper med løftekapaciteter fra 200 til over 500 ton. Maskinerne, der har fået navnet HH Pick and Carry, er en hybrid mellem en SPMT-trailer og en kran og den første maskintype af sin art i verden. Den særlige konstruktion gør det muligt at håndtere meget tunge emner på fabrikker, oplagringspladser og havnearealer

HH Pick and Carry-maskinerne er opbygget, så deres chassisben kan forskydes i bredden. Det gør dem ideelle til sikker håndtering af fx vindmølletårne op til 8-10 m i diameter med en kort venderadius.

De kan betjenes med remote control af gående operatør, fra platform eller fra kabine så man kan manøvrere i alt slags vejr.

Andre nøgleord er maksimalt udsyn, lille gangbredde og en sikkerhedspakke med bl.a. kameraer og laserlys.

- I 2013 solgte N.C. Nielsen den første 100 ton reachstacker til single lift og i dag tilbyder vi op til 180 ton. Den nye løsning udspringer af ønsker fra vindmøllebranchen på de meget tunge løft.

- Vi har haft fokus på at arbejde smartere på mindre plads, selvom godset er blevet meget større. Derfor er HH Pick and Carry-maskinerne en naturlig udvikling i vores strategi, udtaler salgschef Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.

HH Multi Handler er, ifølge N. C. Nielsen, verdens første af sin art. HH Pick and Carry-maskinerne har en løftekapacitet fra 200 til over 500 ton, manøvrerer frit fra produktion til destination og kan fleksibelt tilpasses til alle former for industrielle emner i den tunge ende af skalaen.

Hos N.C. Nielsen er kunden altid i centrum og den tætte dialog fører ofte til nye innovative løsninger til intern logistik, der skaber nytteværdi i praksis.

- Jeg har haft mange spændende snakke på messer, kundebesøg og andre steder, hvor jeg er i dialog med engagerede logistikansvarlige.

- Vi har brugt dette input til at udvikle en løsning i et fleksibelt koncept, der kan skaleres direkte til kundens behov.

- HH Pick and Carry-maskinerne lever op til disse krav og vi ser frem til at præsentere produktnyhederne over for vores kunder, fortsætter Jørgen Peter Lund.

Tre grundmodeller
HH Pick and Carry-maskinerne lanceres i tre grundmodeller:

Tower Mover er særligt velegnet til vindmølletårne og aflange konstruktioner.

Multi Handler er udviklet til varierede single løft-opgaver af komponenter til vindmølleindustrien som f.eks. monopiles, TP’ere, hub, lejer og naceller, men kan også være den ene part for kørsel af tårne.

Mobile Straddle Transporter kan bruges selvstændigt til tunge løft og fleksibelt i en kombination med de to øvrige grundmodeller, ligesom denne model kan køre hen over hele emnet, hvis der er behov for to maskiner til at løfte emnet ombord på et Ro-Ro-skib.

Ombord på RoRo-skibe
Fælles for de tre HH Pick and Carry-maskiner er deres store fleksibilitet og mange anvendelsesmuligheder.

HH Mobile Straddle Transporter (MST) flytter utallige emner såsom vindmølletårne, single løft af eksempelvis naceller, tunge elementer eller maskinkomponenter – og kan køre hen over byrden, hvis denne skal køres på plads hvor pladsen er trang som f.eks på RoRo-skibe

- Vindmølleindustrien har mange tidsbestemte projekter og i forhold til stationære havnekraner, traverskraner mv. kommer de mobile løftemaskiner med mange muligheder, lave installationsomkostninger og en relativ enkel flytning fra site til site.

- Den optimerer logistikken og manøvrerer på et forholdsvis lille arbejdsområde, som ofte er virkeligheden på eksempelvis en havneterminal, pointerer Jørgen Peter Lund.

Maskinerne kan leveres med ekstraudstyr som hydraulisk næb, mellemåg og specielle aggregater, så de praktisk talt kan løse enhver intern transportopgave.

Med fokus på grøn omstilling tilbyder N.C. Nielsen også maskinerne som fuldt elektriske eller som en kombination.

N.C. Nielsens service følger med overalt i verden og sikrer et komplet service setup med lokale kræfter og backup med specialister fra velkendte servicepartnere.

Desuden tilbyder N.C. Nielsen teknisk online-support og forskellige enheder til monitorering af bl.a. tidsforbrug. 

-hawin

 


 

18/9 2024
  • Baoli inviterer indenfor hos forhandlerne i Danmark

    Baoli inviterer indenfor hos forhandlerne i Danmark

    truck ›SPONSORERET INDHOLD: Gaffeltruckbrandet Baoli – som er en del af KION Group koncernen - verdens næststørste producent af gaffeltrucks - inviterer i en artikelserie indenfor hos forhandlerne i Danmark. Vi starter den første historie med et besøg hos Bechmann Trucks i Ribe
  • DB Schenker indfører AGV'er på terminalen i Borås

    DB Schenker indfører AGV'er på terminalen i Borås

    truck ›Seks automated guided vehicles, AGV'er fra Jungheinrich skal effektivisere produktiviteten, forbedre sikkerheden og reducere produktionsskader hos DB Schenker i Borås i Sverige
  • Cobotics.dk lanceret på det danske marked

    Cobotics.dk lanceret på det danske marked

    truck ›Virksomheden har etableret sig i Kastrup og tilbyder en bred vifte af intelligente robotter, der er designet til at samarbejde med mennesker på tværs af brancher fra lagre og detailhandel til sundhedssektoren
  • Tank den billigste strøm med NCN Energy Timer

    Tank den billigste strøm med NCN Energy Timer

    truck ›N.C. Nielsen har gjort det nemt at tage et grønt valg og energioptimere opladningen. De er nu klar til at introducere en nyudviklet løsning, som præsenteres under navnet NCN Energy Timer. Den hjælper kunderne med at oplade batterierne til logistikmaskinerne, når strømmen er billigst eller mest CO2-venlig og tilmed er det muligt at få måledata til ESG-rapporteringen
  • Ny Baoli-forhandler i Nordjylland

    Ny Baoli-forhandler i Nordjylland

    truck ›Virksomheden Nordmas, som blev etableret i 2019 i Haverslev syd for Aalborg, bliver fremover forhandler af både trucks og øvrige produkter, meddeler Baoli Danmark
  •  SICK Nova finder vej til 3D-applikationer

    SICK Nova finder vej til 3D-applikationer

    truck ›Med den nye Nova support til RULER3000 bliver hurtige, præcise high-end 3D-visionsapplikationer tilgængelige for både eksperter og ikke-eksperter. Inden for få minutter kan brugere implementere tilpassede applikationer og inspicere detaljer i bemærkelsesværdige hastigheder
  • Kohberg har forbedret arbejdsmiljøet med brugen af robotter

    Kohberg har forbedret arbejdsmiljøet med brugen af robotter

    truck ›Bageriet har igenne årene taget robotter og automatisering til sig for at forbedre både arbejdsforholdene og produktionen. Sammen med seks andre virksomheder deler Kohberg sine erfaringer i en rapport af Teknologisk Institut, som også har produceret en video fra brødproduktionen:
  • Modula introducerer automatisk system til palleopbevaring

    Modula introducerer automatisk system til palleopbevaring

    truck ›Italienske Modula Pallet er et automatiseret, pladsbesparende system til at opbevare europaller i højden på en fleksibel, hygiejnisk og sikker måde. Nu kommer det til Danmark